Gå til innhold

40GB PS3 problemer - reparasjon?


Jakoozie

Anbefalte innlegg

Yo. Kjøpte meg nylig en 40GB PS3 (elkjøps 2995,- tilbud), og har vel hatt den en uke nå. Den fungerer dog ikke problemfritt. To ganger når jeg spilte Heavenly Sword kom det opp beskjed "insert Heavenly Sword disc" eller noe lignende. Trodde kanskje det var spillet som var ripet, men det samme har skjedd et par ganger med mitt splitter nye uncharted. Og i dag så hang maskinen seg helt. Regner med jeg har krav på gratis reparasjon/ny konsoll.

 

Men så blir spørsmålet, hvem sender jeg den til? Kjøpte jo fra elkjøps nettbutikk, burde jeg sende den til lageret deres? Eller tror dere jeg kan levere den på den lokale elkjøpbutikken min? Eller må jeg sende direkte til SONY?

Endret av Jakoozie
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du leverer den i nærmeste butikk som selger PS3, sammen med kjøpskvittering. Så søker de om RMA hos Sony, maskinen sendes neste dag fra butikken og du får rimelig kjapt en maskin i retur til butikken fra Nordisk Film. Så lenge butikken selger varen kan de ikke nekte deg å ta imot din som skal til service så lenge du har kjøpskvittering.

Lenke til kommentar

Jeg byttet en PS3 40GB hos Elkjøp i dag selv, kjøpte min på nettet jeg også. Hadde hatt min i 13 dager, og fikk lov til å bytte den i stedet for å sende den inn til service, men måtte ringe PS3 hotline (tlf 81550970, åpningstid 18-21) først for å få bekreftet at maskinen virkelig var defekt.

 

Etter å ha fått bekreftelsen fikk jeg byttet inn min mot en ny en fra butikken.

 

Min hadde en helt annen feil enn i trådstarters tilfelle vel å merke. En eller annen temperatursensor som var på bærtur eller noe sånt. Viftehastigheten gikk i allefall til himmels i flere spill på tross av at maskinen sto plassert helt åpent, og maskinen hørtes bokstavelig talt ut som en hårføner.

 

Men den nye PS3-en funker heldigvis slik den skal, og godt er det. :)

Lenke til kommentar

Takker for svar. Men tror jeg har driti meg ut her. Jeg har nemlig ikke noen skriftlig kvittering. Det er mulig jeg klarer å finne den etsteds, men tviler. Er det mulig at ordrebekreftelsen eller noe kan brukes???

Jeg trodde jeg skulle få kvittering sendt på mail også jeg. Vanligvis får jeg det.

 

*gulp*

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...