Gå til innhold

Ønsker å re-installere Vista på ny bærbar, men fulgte ikke med Vista-CD


Welhaven

Anbefalte innlegg

Jeg kjører Vista på 1GB ram på et Centrino-system. Det snurrer dårligere enn jeg liker. Vil tro at 1.5GB også er i nedre del av skalaen, men absolutt bedre. Selv ville jeg nok hatt minst 2GB. Kjører Vista på en Centrino Duo-maskin med 2GB ram, og det er en helt annen verden.

 

Er det vanskelig å installere RAM-brikke på bærbar? Så i manualen at denne bærbare har eget minnerom. Høres lett ut, men?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har ingen erfaring med Acer, men de fleste kvalitetsmodeller jeg har skrudd på har et eget plastlokk under hvor man kommer til minneslotten. Selve brikka er bare å klipse rett inn, men prøv å unngå å ta på lederne.

 

Det er ikke primært 64 bit som er revolusjonen med Vista, selv om det er skrevet slik at det bedre utnytter 64 bits systemer, så er det nettopp at så mye av basiskoden er skrevet fra bunnen av, med bedre sikkerhet etc. I tillegg er det jo i stor grad det du kan se som skiller xp og vista.

Lenke til kommentar
Jeg fant akkurat ut at min Vista versjon er 32bit. Er ikke hele vitsen med Vista at det skal være et revolusjonerende 64-bits system?! Skjønner ingenting jeg ass.

Nå fins det flere som kan svaret på dette mye bedre enn meg, men 64-bits operativsystemer har da vært på markedet fra før år 2000, så noe nytt er det vel ikke. Dog kommer det flere og flere applikasjoner som er laget for en 64-bits arkitektur så det skal yte bedre med riktig addressering. (tror jeg ordla meg korrekt nå, men er ikke 100% stødig på temaet).

 

Vista kommer i 32 og 64 bit. Fordelen din med at du evt. sitter på et 32-bits operativsystem er at du har færre programmer som IKKE vil kjøre enn om du sitter på et 64-bits operativsystem :) Har du i det hele tatt noen programmer eller spill som du vet kjører bedre med 64-bits operativsystem? Hvis ikke, så er det vel ingen sak ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...