Gå til innhold
🎄🎅❄️God Jul og Godt Nyttår fra alle oss i Diskusjon.no ×

Hvordan lage god semulegrynspudding?


olopolo

Anbefalte innlegg

Skal ha praktisk prøve i mat og helse. En av de mulige oppgavene er semulegrynspudding... Noen som har tips/råd ang. tilbredelse? Hvordan få konsistensen riktig, det er tross alt en pudding. Hvor lenge bør man koke, skal det røres hele tiden, tips til ekstra som kan gjøres. Hva gjør du når du kjøler ned? Rett i frysen eller ned til romtemperatur... Så mange spørsmål. Håper det er en eller annen matelsker der ute som kan hjelpe meg snarest mulig...

 

Mvh. KsG :thumbup:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Skal ha praktisk prøve i mat og helse. En av de mulige oppgavene er semulegrynspudding... Noen som har tips/råd ang. tilbredelse? Hvordan få konsistensen riktig, det er tross alt en pudding. Hvor lenge bør man koke, skal det røres hele tiden, tips til ekstra som kan gjøres. Hva gjør du når du kjøler ned? Rett i frysen eller ned til romtemperatur... Så mange spørsmål. Håper det er en eller annen matelsker der ute som kan hjelpe meg snarest mulig...

 

Mvh. KsG :thumbup:

 

Det er vel bare ekstra tykk semulepudding?

Som blir lagt i en form og så inn i ovnen en stund? En stund siden jeg lagde det så er litt usikker :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...