Gå til innhold

Hva slags mat har satt arr på deg?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

husker den dag i dag at jeg spydde som en jævel etter å ha spist blodpudding, jeg var vel rundt 4-5 år da dette skjedde.. jeg tror faktisk jeg var ganske glad i det også.. men plutselig etter middagen, spydde jeg over hele kjøkkengulvet, jeg kan fortsatt kjenne smaken i munnen av blodpudding, men har aldri turt å spise det igjen, mine foreldre sluttet også å kjøpe det inn, fikk meg et kratig og arr på meg den dagen.. lurer nesten på om jeg burde smakt det igjen.. om det stemmer med minnene og "smaken" jeg har på tunga når jeg tenke "Blod pudding"

 

jeg er ganske nøyen på mat og drikke, lukter alltid på mat og drikke før jeg spiser det.. er jeg litt i tvil , så går det rett o båsset..., det verste er juice.. kaster så mye av det.. tåler jo bare 4-6 dager i kjøla etter den er åpnet.. ,

Lenke til kommentar
Gjest member-97590

Melk.

Husker eg ble tvunget til å drikke det barnehagen.

Litt sånn småvarm melk. Drikker aldri melk lenger.

 

Så var det en Twist som var i posen før. Var skjokolade utapå, og sånn myk lakris inni.

Spiste dette hos en kompis, når eg kom heim spydde eg opp alt.

Glad den har forsvunnet fra posen i alle fall!

Lenke til kommentar

Har ikke spist gryterett siden den gangen pappa kom hjem med to like Bokser

den ene med Gryterett og den andre med lasagne,

så skulle jeg varme...og lasagne det ble...

og før middag bestemte jeg meg for å smake på denne "lasagne",men var det lasange ,nei..det var gryterett..

lå oppe og spydde hele natten :)

 

og etterdet blir jeg kvalm av lukten av gryterett :sick:

Endret av Missy9001
Lenke til kommentar

Min ekleste matopplevelse var knekkebrød som hadde stått i skapet en stund, vet ikke hvor lenge. Skulle akkurat til å smøre på smør, når jeg oppdaget at det vrimlet av små hvite marker på dem...

 

En annen ting jeg ikke klarer lenger, er sånn lakris-godteri med noe hvitt utenpå, sånne som ligner på kritt... Digga dem, så jeg kjøpte en halv kilo på danskebåten. Spiste de i løpet av en dag, og spydde de to neste dagene...

Lenke til kommentar
Kokt torsk og kokte poteter med smelta smør som saus. Føles som å tygge i seg gele med smak av råtten fisk, og så skal det svelges i tillegg!

 

Ja da var den nok ikke laget riktig. Og du skal ikke ha så mye smør at det blir seende ut som saus. Det er snakk om en skje smeltet smør eller en skje/kniv "fast" smør.

 

Var den råtten? Hvor kommer du fra? Hmm, ja da må den nokk ha vært for lenge i ""kjøledisken"" på Ræva 1000... Muhaha.

 

Synes Torsk er hjævli godt. Fysvarte det er godt. Tror du var uheldig du.

 

Men snakker noen om pinnekjøtt og lutefisk, da spyr jeg.

Lenke til kommentar
Kokt torsk og kokte poteter med smelta smør som saus. Føles som å tygge i seg gele med smak av råtten fisk, og så skal det svelges i tillegg!

 

Ja da var den nok ikke laget riktig. Og du skal ikke ha så mye smør at det blir seende ut som saus. Det er snakk om en skje smeltet smør eller en skje/kniv "fast" smør.

 

Var den råtten? Hvor kommer du fra? Hmm, ja da må den nokk ha vært for lenge i ""kjøledisken"" på Ræva 1000... Muhaha.

 

Synes Torsk er hjævli godt. Fysvarte det er godt. Tror du var uheldig du.

 

Men snakker noen om pinnekjøtt og lutefisk, da spyr jeg.

Hmm, pappa som nærmest er vokst opp i nord-norge et sted ikke kan lage torsk. De sier det er godt og det knølet der, men for meg føles det som drit. Som sagt gjentatt seg utallige ganger. Har ikke noe problemer med andre "normale" fiskeretter, men de mer sære som lutefisk, gravlaks og røkelaks holder jeg meg langt unna :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...