Gå til innhold

Kane & Lynch - Noen som har spilt det enda?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+130498

har testet det litt og må si jeg ble kjempe skuffa. testa det på pc og det er forferdelig. trange koridorer, ubrukelig siktig (får stalker til å være treffsikker) masse bugs, osv osv kunne nesten holdt på i det uendlige

Lenke til kommentar

Har spilt det gjennom på pc og må si at det er meget, meget skuffende. Første 60% av spillet har en del gode scenarioer (Nattklubb Tokyo, Tokyo tårnet, bankranet), men dessverre er spillet plaget av merkelige karakterbevegelser, rar skudd-fysikk og tilfeldig hit detection, middelmådig grafikk og elendig AI. Resterende 40% av spillet er mildt sagt elendig. Dette bør unngåes når det nærmest går inflasjon i andre gode spill på markedet (COD4, Bioshock, Mass Effect, Witcher, Crysis osv.).

 

Jeg kjøpte det med åpent sinn fordi jeg er en stor fan av Hitman serien, men må nok dessverre råde deg fra på det sterkeste å kaste bort pengene på dette.

Lenke til kommentar

Jeg må si jeg ble gledelig overrasket over spillet, etter å ha hørt så mye negativt om det. Skaffet det av ren nyssgjerrighet (mulig staveleif), og så langt koser jeg meg. Morsom og absurd voldsballett, dette her. Litt klønete kontroll, sant nok, men jeg har opplevd langt verre kontroller enn dette. Jeg anger ikke på kjøpet. :)

 

Jeg skaffet det til 360, forøvrig.

Lenke til kommentar

Har nå spillt i gjennom Kane and Lynch og eg må si meg skikkelig fornøyd etter min mening og vurdering så er dette spillet verd en solid 8 av 10. Syns spillet er en slags blanding av Hitman (utensniking) og Gears Of Wars.

Syns spillet har en god historie og veldig kult gameplay. Har sett litt rundt og sett at dette spillet har fått veldig variernede karakter. Har ikke blitt plaget av noge bugs eneste er AIen kunne vert bedre og et brett på en nattclub syns eg bar dårligt. Men ellers et bra spill er ikke lei enda og har spilt gjennom det på medium

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...