NorvegianDad Skrevet 30. november 2007 Del Skrevet 30. november 2007 Samboeren min har fått jobb som servitør nå i julebord-galskapen og skal på jobb allerede ikveld. Hun har gått Hotell og næring GK før,men det er lenge siden og det er et par ting hun har glemt ut. Hun spurte om å få en liten opplæring(kort repetisjon) på stedet men det var visst ikke mulig. De bruker fransk serveringsmetode Vinen husker hun.kun maten hun lurer på. Så her har hun noen spørsmål: Hvilken side serverer du fra? Og når hun skal rydde av,fra høyre eller venstre? Og gjerne noen andre tips..hun er litt nervøs! Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå