Gå til innhold

Dagbladet gir Uncharted 6 pga spilltørke på PS3?


kavorka

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Dagbladet i ett nøtteskal, ikke at VG er noe bedre. Men dette har vi da vist hele tiden? Dagbladet og VG gir ikke spill karakter utifra hvordan spillet er men utifra hype, anti hype, usannheter og om anmelderen hadde en god dag. Nei, 6 i terningskast skulle de kunne gitt dette spillet lett uten en så dårlig unnskyldning.

Endret av UrgeLoL
Lenke til kommentar
Dagbladet i ett nøtteskal. Men dette har vi da vist hele tiden? De gir ikke spill karakter utifra hvordan spillet er men utifra hype, anti hype, usannheter og om anmelderen hadde en god dag. Nei, 6 i terningskast skulle de kunne gitt dette spillet lett uten en så dårlig unnskyldning.

 

Amen til det! Forbanna vås det der.

 

Og nå burde denne myten om spilltørke snart begynne og gi seg...

Endret av XDamage
Lenke til kommentar
VG i ett nøtteskal. Men dette har vi da vist hele tiden? De gir ikke spill karakter utifra hvordan spillet er men utifra hype, anti hype, usannheter og om anmelderen hadde en god dag. Nei, 6 i terningskast skulle de kunne gitt dette spillet lett uten en så dårlig unnskyldning.

 

 

VG? Det er jo Dagbladet (Frode Haugen) som har anmeldt det? Men men, det er veldig amatørmessig å gi det 6 pga spilltørken til PS3!

Lenke til kommentar
<QUOTE>Spillet bikker mellom en femmer og en sekser, men grunnen til at vi lar det vippe oppover er gledesrusen som fulgte overraskelsen over å finne et så bra spill på PlayStation 3</QUOTE>

 

En litt drøy karakterbegrunnelse?

Han synes selvfølgelig at spillet fortjener en 6'er, men er redd for å få hormonsprengte xboys på nakken og sniker seg stille unna.

 

Btw, trådstarter, hva med å linke til selve anmeldelsen?

Endret av theMar
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...