Gå til innhold

Kommuniserer med dyr..?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har tro på telepatisk kommunikasjon, men syntes dette virket vel utrolig. Det som fikk meg mest til å stusse, var at katten skulle ha den formening at massering var bra for blødomløpet. Hallo.. :blink: En katt er sikkert et rimelig intelligent dyr, men at de skulle ha forstand på ting som dreier seg om blodomløpet er vel i drøyeste laget?

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Jeg har ikke noe tro på sånnt skvip. mora til ei venninne av meg er sånn "heste-healer" og en gang jeg var med henne og mora som skulle på ett oppdrag så gikk de inn til hesten, som var skada og halt og når mora er ferdig å "snakke" med den. så sier hun

"ja... nå har æ snakke me ann.. ååg.. han sie han vondti beinan-!! :):)" jeg bare :"jaja seff for det visste jo ingen fra før av"

Lenke til kommentar

En gang skulle en "dyrehvisker" "snakke" med min forrige hund om hvordan hun hadde det, hva vi som eiere kunne gjøre annerledes osv, bare ved å se på et bilde av henne som vi sendte på mail. Det ble ikke noe av, så egentlig bør jeg vel ikke være så rask med å uttale meg, men likevel..

Klarer ikke å tro på det jeg. Hvis dyr "tenker med ord", hvorfor snakker de ikke også da?

Endret av Purple000
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 2 uker senere...

Husk at det er store forskjeller på hvor seriøse de som eventuelt leser tankene til dyr er, på samme måte som det er i andre yrker. Enkelte er kun ute etter å tjene penger fra godtroende mennesker, mens andre mener det seriøst og ønsker å gjøre best mulig arbeid. Jeg har tro på dette her, om det ikke er sant skader det ikke, for det er likevel fasinerende og om en som kommuniserer med dyr først klarer å lese seg fram til all den informasjonen må det vel uantsett være noe fornuftig i det den personen sier som du ikke visste godt fra før eller ønsket en bekreftelse på?

Lenke til kommentar

Jeg tror det er mye bullshit ute å går.

 

Jeg tror ikke hunden min sier til meg 'mamma nå er jeg sulten, og du.. disse buksene du har på deg er stygge'.

Jeg tror heller han formidler 'jeg er sulten' og driter i hvilke klær jeg har på meg.

De som kommuniserer med dyr remser jo opp alt dyret sier, og de er vel ikke motebevist? Eller?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...