Zeph Skrevet 27. november 2007 Del Skrevet 27. november 2007 På resturanter har dei ofte eit type is som eg aldri har sett i matvarebutikkane. Finnes denne noko plass? Etter min meining er mange av typane der betre enn den vanlege, men er dette forbeholdt resturantar, isbarar og liknande? Lenke til kommentar
loathsome Skrevet 27. november 2007 Del Skrevet 27. november 2007 Bare å ta en tlf. å ringe det. Husker vi hadde en slik svær "resturantisboks" når jeg konfirmerte meg. Lenke til kommentar
toazty Skrevet 28. november 2007 Del Skrevet 28. november 2007 alle kan kjøpe ja.. men bare så det er sagt.. isen er dyr,.. 150kr pr boks som er på 5 liter.. , kanskje de selger slik is på StorCash ? hmm... Lenke til kommentar
aurstad Skrevet 28. november 2007 Del Skrevet 28. november 2007 Tror noen mere fancy resturanger lager iskremen selv, ifra skratch Lenke til kommentar
toazty Skrevet 28. november 2007 Del Skrevet 28. november 2007 har nå jobba på en del restauranter.. ikke mange som lager is selv.. menne kom på en liten ting.. du finner denne "restaurant " isen i frysedisken på mange vanlige butikker.. t.o.m. vaniljeisen tror jeg.. jeg bruker selv vanilje Gold , Lenke til kommentar
Olsenhower Skrevet 28. november 2007 Del Skrevet 28. november 2007 De selger annen type iskrem enn de i vanlige butikker på StorCash, ja, men om det er "restaurantiskrem", vet jeg ikke. Er enig i at iskrem på restaurant ofte er mye bedre enn de på butikken. De eneste jeg har funnet så langt som kan måle seg er de "luksusiskremene" fra Hennig Olsen. Heter ikke "luksus", har selvsagt glemt navnet, men de boksene på én liter, relativt dyre i forhold til vanlig 2-liter. Spesielt den med vaniljeprikker i er fabelaktig... Lenke til kommentar
Tandamram Skrevet 28. november 2007 Del Skrevet 28. november 2007 Vi har en iskrem i Stavanger som selges i utvalgte butikker som er vanvittig god. Produsenten heter Iskremgården, og det koster 60 kr for noe som må være rundt en liter. Hennig Olsen/Diplom Is/Mõvenpick kan ikke måle seg med denne. Lenke til kommentar
Olsenhower Skrevet 28. november 2007 Del Skrevet 28. november 2007 Denne må jeg få fatt i! Lenke til kommentar
Nonsens Skrevet 28. november 2007 Del Skrevet 28. november 2007 (endret) Den store forskjellen på 'restaurantiskrem' og 'vanlig' iskrem er nok primært at førstnevnte neppe er fra billige 2-litersbokser til 29,- kroner slik enorme mengder av 'iskrem' kjøpes her i landet av folk flest. Kjøp noen av de dyrere variantene som finnes i litt ordentlige butikker som Ultra eller Meny og du vil nok bli positivt overrasket. Ultra har noen supre italienske varianter i 1-litersbokser blant annet. Men det koster - og smaker - selvfølgelig deretter Endret 28. november 2007 av Nonsens Lenke til kommentar
Tandamram Skrevet 28. november 2007 Del Skrevet 28. november 2007 Denne må jeg få fatt i! Kan si med sikkerhet at Helgø fører denne isen. Vil anbefale å begynne med vanlig vanilje for å kjenne forskjellen, men jordbær og karamell er også veldig gode smaker. Lenke til kommentar
tilstad Skrevet 21. desember 2007 Del Skrevet 21. desember 2007 Modern lager hjemmelaget iskrem til Jul. Det heter det samme, men det er også den eneste likheten med "iskrem" i 2 litersbokser på butikken. Det er igrunn ikke så vanskelig heller, forsøk å lag det selv, av ordentlige råvarer, fløte, og først etter det er du egentlig istand til å bedømme kvaliteten til kjøpt iskrem. Absolutt verdt innsatsen. Lenke til kommentar
Zeph Skrevet 21. desember 2007 Forfatter Del Skrevet 21. desember 2007 Kan du lage jordbær, pistasj og sjokolade på den måten? Lenke til kommentar
tilstad Skrevet 21. desember 2007 Del Skrevet 21. desember 2007 Tja, anntar det, ser ihvertfall ingen grunn til at man ikke skal kunne det. Vi har nå stort sett fått en vanilje variant, noen ganger karamell. Lenke til kommentar
Forumforumforum Skrevet 27. desember 2007 Del Skrevet 27. desember 2007 Enig med trådstarter i at disse iskremene er bedre. Noen nevner sånne litt mer "ekslusive" iskremer i butikken.. Har smakt disse, men de er ofte drysset ned med søt jordbærkrem, diverse kuler, sjokolade etc. Det blir fort for søtt synes jeg. Lenke til kommentar
Olsenhower Skrevet 27. desember 2007 Del Skrevet 27. desember 2007 (endret) Ja, jeg vet hva du mener. Jeg er en selvutnevnt mester i å gafle i meg (skjee i meg?) mengder av is, men enkelte av "luksus-iskremene" er litt for mektige med sine rosa kremer og sjokoladestriper. De som ikke jåler seg til er de beste. Endret 27. desember 2007 av Olsenhower Lenke til kommentar
CastorFiber Skrevet 27. desember 2007 Del Skrevet 27. desember 2007 På Lidl selger de italiensk iskrem. Der har de mye godt, som smaker litt annerledes enn de vi er vant med her i Norge. Lenke til kommentar
Zeph Skrevet 27. desember 2007 Forfatter Del Skrevet 27. desember 2007 På Lidl selger de italiensk iskrem. Der har de mye godt, som smaker litt annerledes enn de vi er vant med her i Norge. Hmm, kanskje eg må ta min første tur på Lidl då, aldri vore der før. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå