Gå til innhold

Tror noen at det finnes liv i rommet??


3PM

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Hadde vært fetest om de hadde hatt noen überbra super-PC'er å gi bort. :cool:

 

ja... der har dem sikkert intel pentium 8 PC'er. :lol:

 

jeg tror at det finnes utallige, og da mener jeg utallige planeter med liv på. Og at det er intelligens som svinger langt over vår. Universet er uendelig. Hvis det ikke var uendelig, hva ville være utenfor "veggene" ?

Når jeg ikke får sove, ligger jeg og filosoferer over sånne ting...

Jeg synes for eksempel at når en skal illustrere fremmed liv, enten i form av tegneserie eller fil, eller hva du måtte ønske, skal det alltid være så mye mer avansert enn oss. For alt vi vet, er det ikke sikkert at de alienene der ute har funnet opp hjulet en gang. Jeg lurer ogs på åssen de har funnet løsninger på ting - om de for eksempel i det hele tatt har kjøretøy, eller penger, eller kommunikasjonsmidler osv osv osv... :D

Lenke til kommentar

det ER liv det ut... tror jeg i allfall. det er litt "wast of space" å gi oss så stor plass... i tillegg så er det et x antall stjerner der ut, mange av de har planeter som er rundt størrelsen på tellus (earth/jorda), av dem så må det være minste en til hvor det er liv... som om det ikke er nok så har man funnet en metoritt som har en bakterie på seg... den komme angivlig fra mars og skal ha blitt slynget ut for noen millioner år siden.

 

Kort sagt: Ernie mener at det er liv der ut, om det er intleligent får vi se, dem som lever får se...............

Lenke til kommentar
Universet er ikke uendelig. Hvordan vil du da forklare at det trekker seg sammen? Nei verdens rommet følger twin-keel systemet  8)
Det er akkurat hva det ikke gjør, faktiskt så utvider universet seg ennå (faktiskt vil det utvide seg til vi ikke kan se noen stjerner på himmelen noe mere (universet er ikke tomt). Det som er litt artig å fillosofere over er vel hva livet på andre planeter er basert på. I motsetning til karbon som er basisen for liv på vår planet. Nå er det snakk om liv på en av månene til jupiter (husker ikke hvilken, det er i hvertfall den som har isoverflate).

Intligent liv er også en ganske stor mulighet for at det eksisterer der ute, men hvor langt i utviklingen de er kommet er ett umulig spørsmål å besvare.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...