Gå til innhold

10 Push-up klubben. Meld deg på her!


Gjest medlem-122769

Anbefalte innlegg

Gjest medlem-122769

Det er på tide å danne en litt eksklusiv klubb er inne på forumet. En klubb bestående av medlemmer som ønsker å være i stand til å ta 10 armhevninger i strekk. Denne tråden/klubben skal fungere som motivasjon til oss som liker å presse vår egen kropp opp og ned fra bakken.

Reglene er at for å være et fullverdig medlem må man klare 10 armhevninger før året er omme - et mål de fleste burde klare å oppnå. Alle som "melder seg på" vil få navnet sitt i første post og alle som har klart kravet, får navnet sitt i bold.

Det er ønskelig at deltakere deler treningsprogram, tips og motiverer hverandre til å klare målet. Alle skal utføre armhevningene på samme måte, nemlig denne: beinene skal være samlet, hendene skal være litt bredere enn skulderbredde og brystkassen skal alltid ned i bakken.

Når dere melder dere på, skriv hvor mange armhevninger dere tar nå, så fører jeg det opp i parentes.

Medlemmer:
medlem-122769

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-p4PIYwb6

Kan vel få en del medlemmer her på forumet. :p

Klarte ikke så mange før selv. Men selv om jeg klarer flere er jeg langt unna 100. Da må du vel være ganske lett og utholdene.

 

Men får vel heller satse på 10 stk med en hånd. Klarer vel 3-4 nå, men har ikke rett teknikk. (Masse knekkelyder i rygge)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...