Gå til innhold

"Chemtrails" mysteriet oppklart i tysk fjernsyn


Kubin

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

De som styrer verden bak kulissene har ingen respekt for menneskeliv. 3000 drepte på 911 var et satanistisk ritual fremført av Skulls and bones.

 

Irak krigen som følge har drept 5000amerikanske soldater og 1million sivile.

 

Det dør daglig mennesker i Palestinia som følge av Zionistiske og Fanatiske relgiøse menn.

 

HVA FAEN FÅR DEG TIL Å FØLE DEG SÅ TRYGG?

 

War on terror kan aldri vinnes siden terror er en taktikk og ikke en nasjon, så eventuelt vil det være en War on all humans!

 

Araiziel ignorance is bliss! sov godt, adlyd og tjen penger så du kan konsumere. Alt er vell...

Lenke til kommentar

se på når Armin23 ble medlem og hvor mange inlegg han har.

 

Også ser man på slike utsagn:

3000 drepte på 911 var et satanistisk ritual fremført av Skulls and bones

 

Til info er Skulls and bones en "gutteklubb/linjeforening" på Yale universitet som det er noen som har noen konspisasjonsteorier om

 

Er det noen som lukter troll?

 

Ikke mat trollet!

Endret av flesvik
Lenke til kommentar

Hahahaha jeg vil ikke akkurrat si Linjeforening ! LOL

 

Prescott Bush bestefar til Nåværende Rasshøl var også en Bonesmen.

 

Han har faktisk Finansiert hitler til makten sammen med Harrimans og bank of new york.

 

Det er en elite gruppe som rett og slett tilber en avgud, de blir plassert høyt i det amerikanske systemet pga den makten den allerede har på regjeringen.

 

 

Google it asshole

Lenke til kommentar

http://www.chemtrailcentral.com/report.shtml

 

Dette er en av de mest SERIØSE undersøkelsene jeg har sett på lenge!!!

 

Trollet er tilbake :)

 

"Condemnation without investigation is the height of ignorance."

Albert Einstein

 

"I'll call myself a conspiracy theorist if you call yourself a coincidence theorist....."

Michael Parenti/John Judge

 

"Men occasionally stumble over the truth, but most of them pick themselves up and hurry off as if nothing had happened"

Winston Churchill

 

 

NOW GO SEEK and YOU WILL FIND

Lenke til kommentar

Vær _veldig_ forsiktig med denne Armin23. Jeg har desverre ikke tid å lese hele greia nå, men jeg leste introen og den avslører at dette mest sannsynlig er en hoax. Dette er en person som prøver ved bruk av ord å fremstille seg som vitenskapelig. Han bruker masse fancy ord om den vitenskapelige metode for å prøve å fremstille det han skriver i et godt lys og sørge for at folk tror på det han skriver. Men han avslører at han ikke har den ringeste anelse om hva den vitenskapelige metode er. Følgende setning avslører alt:

To be valid, a hypothesis must be disprovable, or falsifiable. This hypothesis is falsifiable if inconsistent data is not found.
Lenke til kommentar

Du er helt klart en kritiker.. Det går aldri med slike som deg, istedenfor å lese gjennom oppsamlet data og registrerte flyvninger, høyde,tempratur og kommersielle eller ikke kommersielle fly som han fremstiller ganske bra, så velger du heller å se på måten han skriver på som om du var Detective sherlock holmes :)

 

 

Jet aircraft leave behind a heated mixture of water, carbon dioxide, nitrogen oxides, sulfates, unburnt hydrocarbons, soot, etc. as by-products of the combustion of fuel in the engines. Water and particulates play a fundamental role as the basic foundation for the formation of a contrail. Pre-existing particles in the air will serve as nucleating bodies for the warm water to condense around, creating larger droplets that will quickly freeze given the appropriate atmospheric conditions. Fresh soot from the exhaust is generally hydrophobic, but over time can become hydrophilic, and thus suitable as condensation nuclei. The ability of the resultant ice crystals to last is governed by the ambient moisture at flight altitude. So, temperature serves generally as a threshold mechanism for the production of contrails and increased moisture provides slower sublimation rates and thus longer dissipation times for contrails. (Evaporation, often incorrectly applied to the process of contrail dissipation, is the process of a liquid changing to vapor. Sublimation is the process of a solid changing to vapor, bypassing the liquid state.) Various numbers are quoted as the threshold temperature for contrail formation: -40C, -38C, -35C. In this study, the warmest temperature at which a contrail was observed was -41C.

 

In practice, the speed of dissipation of a contrail can be from a few seconds to hours. This varies with differing atmospheric conditions due to seasonal, daily, and frontal weather changes as well as global placement as varying local temperatures and humidity at flight levels provide differing ranges of persistence. The observations made in this report are all from Houston, TX. The conditions that support contrail formation are present, but not in an overabundance. In this study, the longest-persisting contrail observed from a known identified aircraft was approximately 25 minutes. This occurred on one occasion, out of 53 documented observations. The next longest in persistence were trails lasting approximately 2 minutes. This occurred on about 5 occasions. Most contrails observed were in the 5-20 second range. Unidentified flights were observed to produce trails with persistence from 20 seconds to several hours.

Lenke til kommentar
Du er helt klart en kritiker.. Det går aldri med slike som deg, istedenfor å lese gjennom oppsamlet data og registrerte flyvninger, høyde,tempratur og kommersielle eller ikke kommersielle fly som han fremstiller ganske bra, så velger du heller å se på måten han skriver på som om du var Detective sherlock holmes :)

Som sagt, jeg har ikke tid å lese denne nå, men jeg har planer om å lese den etterhvert. Derfor leste jeg bare innledningen. Og det jeg gjør er langt i fra detektiv arbeid, det er helt normal kildekritikk.

Uansett kunne jeg sagt det samme om deg, at det ikke går med slike som deg som sluker alt rått og lar seg påvirke av hvem om helst ;)

 

Forøvrig. Jeg har ikke gjort noe som helst detektivarbeid. Alt jeg gjorde var å lese innledningen. Den setningen jeg refererte stod frem som en rød varsellampe. Setningen er omtrent like gyldig som å skrive at "jeg puster oksygen, derfor kan jeg leve under vann."

 

Du skal uansett ha kudos for å ha prøvd. Grunnen til at jeg gav deg advarselen med å være forsiktig med den, er at for noen som ikke kjenner til den vitenskapelig metode kan lett få ett feil inntrykk av dette.

Lenke til kommentar

Jeg er ekstremt skeptisk til "chemtrails". Det er de samme folkene som tror på dette som også tror på 9/11-konspirasjoner og at vi ikke landet på månen :(

 

 

Her er enda en kort nyhetsrapport fra amerikansk fjernsyn, som ser på fenomenet :

 

 

Det som blir sagt om tidligere eksperimentering er ganske slående.

LOL.

 

Han setter et glass med vann i hagen og konkluderer ut ifra det? :D

Endret av Pricks
Lenke til kommentar

Vi ikke landet på månen`?`hvem er vi? du eller Norge landet aldri på månen.

 

Jeg "Tror" ikke. Jeg "VET" for fakta at 911 var kontrollert.. Flere tusen Engeneers og Arcitechs and Scholars har skrevet under på en petition til å få en Uavhengig offisiell etterforskning rundt WTC og Pentagon. Myndighetene Aviser demoktratiet når de slenger igjen døra på høy utdannede akademikere på denne måten. De frykter sannheten vil kreve et paradigmeskifte som vil utslette de satanistiske kreftene som har styrt USA i 70år.

 

 

http://www.livevideo.com/video/CHEMICAL.CO...-the-moon-.aspx

 

Se den om du tørr ^^ Her er det ikke kun snakk om det flaggrende flagget...... du vil bli overasket hvor slurvete Hollywood jobbet-

 

Og glasset som ble satt i hagen var for å samle opp reinvann..

 

 

*Shake my head*

Lenke til kommentar
Vi ikke landet på månen`?`hvem er vi?

Menneskeheten. Herregud, du skjønte vel hva jeg mente?

 

Jeg "Tror" ikke. Jeg "VET" for fakta at 911 var kontrollert..

Da tar du dessverre feil.

 

Flere tusen Engeneers og Arcitechs and Scholars har skrevet under på en petition til å få en Uavhengig offisiell etterforskning rundt WTC og Pentagon.

Javel? Hvor da? Og hvor har du det fra at noen mener at Bush sto bak 9/11 bare fordi de vil ha en ny etterforskning?

 

Myndighetene Aviser demoktratiet når de slenger igjen døra på høy utdannede akademikere på denne måten.

Hvilke høyt utdannede akademikere?

 

Se den om du tørr ^^

Se hva? Linken fungerer ikke. Er det enda en psykotisk "vi landet ikke på månen"-video?

 

Og glasset som ble satt i hagen var for å samle opp reinvann..

Ja, og det er jo poenget mitt. Han setter ut et glass og konkluderer basert på det. Ekstremt tynt. Latterlig.

Lenke til kommentar
Se den om du tørr ^^

Se hva? Linken fungerer ikke. Er det enda en psykotisk "vi landet ikke på månen"-video?

Armin23 lagde ikke url-tagen skikkelig, men du får linken om du skjekker i tagen hans.

her: http://www.livevideo.com/video/CHEMICAL.CO...-the-moon-.aspx

 

Det er en dokumentar som tilsynelatende har blitt sendt på FOX og som spør hvorvidt NASA faktisk har klart å sende mennesker til månen.

Start tekst:

The following program deals with a controversial subject.

 

The theories expressed are not the only possible interpertation.

 

Viewers are invited to make a judgment based on all available information.

... Hvis et program starter slik kan en garantere at det inneholder mye svada.

 

 

Jeg gadd ikke se den akkurat nå, fordi jeg heller vil spille Grim Fandango :)

Lenke til kommentar
Jeg vil heller si folk tror på for lite om dagen..

 

Ser du er inne på dagbladet.no og påstår at NWO har skapt alle disse orkanene på egenhånd for å overbevise verdensbefolkningen om at global oppvarming eksisterer (om jeg har forstått deg rett). USA har jo vært det landet som har frontet kampen mot å akseptere global oppvarming, så hvorfor tillater de da denne aktiviteten inne på sitt eget område? Er det forresten noen forskjell på menneskeskapte og NWO-skapte naturkatastrofer, siden du er så sikker på at NWO har skapt de fleste naturkatastrofene de siste årene? Hva og hvem er egentlig NWO?

 

Ps. Var det NWO som skapte orkanen som herjet nordvestlandet for noen år siden?

Endret av kottila
Lenke til kommentar

 

LOL.

 

Han setter et glass med vann i hagen og konkluderer ut ifra det? :D

 

Det er ikke slik jeg forstår det.

 

" Nichols then noticed the material collecting (?) on the ground.

 

Nichols : This is water, and stuff that I collected in bowls, I had it set up on my dads pickup truck."

 

Situasjonen her, er jo at enten er mannen skyldig i komplisert bedrag, ellers så viser resultatene av testen ting som faktisk kom "dalende ned".

 

Men det mest interessante med linken er som sagt det som blir sagt om tidligere eksperimenter.

 

----------

 

Jeg har ikke lest noe på tråden i det siste, og vil ikke bli tatt til inntekt for noen av de teoriene som har kommet fram.

Et kjapt blikk gir inntrykk av at det er mer enn nok å ta tak i her Pricks. Virker på meg som du trådde feil, og tok tak i noe av det som det er minst grunn til å le av.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...