Gå til innhold

Erfaringer med HP Pavilion tx1345


BodoGutt

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg "låner" denne tråden jeg i stedet for å starte en ny en.

 

En kompis av meg kjøpte denne PC-en i dag, og vi er skuffet over noen ting. For det første var den treg, og den ble skikkelig varm. Den leste kun de CD'ene den ville, og CD skuffa var ekkel å få igjen, virket som om det var noe feil.

 

Det låse systemet der du skal stikke inn den berøringspennen funket ikke, for å få den ut måtte du dra den ut, ikke trykke på den slik at den spretter ut. Sikkert noen fjærer som er defekt. Hadde selv vurdert denne pga at den er skikkelig stilig, men kompisen min kommer til å heve kjøpet. Og jeg kommer neppe til å kjøpe. Mulig dette var en skikkelig "Mandags" pc, men etter en slik erfaring så mister du lysten på produktet

 

Noen andre erfaringer?

Lenke til kommentar

Motok min for ett par dager siden og ble positivt overrasket. Er veldig god og jobbe med, men ville ikke tenkt på den som eneste data- til det går det for treigt ;) Til internett og litt kontorjobbing er den helt super!

 

Har akkurat samme problem med pennen! Det er no dritt- 2-4 uker å få fiksa det, kommer nok til å bruke angrefristen jeg og! Synd hvis dette er ett vanlig problem, er jo bare en liten ubetydelig feil, men sinnsykt irriterende.

Lenke til kommentar

Bra med lys i skjermen og touchen funker fint! MEN! Den virker kun med stylus, tror ikke det er meningen man skal bruke finger som det virker som en del tror- til det er den værtfall håpløs. Et annet minus er at den må kalibreres litt ofte. Personling syntes jeg ikke det er noe stort problem så lenge den holder mens jeg bruker den. Men når jeg har hatt den med meg litt rundt må skjermen nesten alltid kalibreres på nytt. Selv skrivingen går knirkefritt så lenge man gjør det sakte. Helt super til og skrive inn nettadresser, søkeord o.l. For dokumenter må man bruke tastaturet.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

har bestilt 2 stk nå gjennom jobben, så får bare krysse fingra for at problemet er random.. skal bruke dem på jobben så er avhengig av at de virker som de skal.

 

kommer tilbake mer erfaring når jeg har fått dem.

 

men har et spm, ser disse leveres med vista home, går det ann å få til xp tablet edition eller noe på dem?

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

har hatt min en stund nå, og basert meg på portable apps..

treg, og dårlig på filmavspilling.

Jeg er rett og slett skuffet og PC-en helhetslig, så vel som HP.

 

Jeg ringte inn med ønske om å nedgradere til Windows XP, slik komplett.no skriver at er mulig, men ble blankt avvist.

 

Noen som vet noen enkel og grei måte å nedgradere på?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...