InsertNumLock Skrevet 21. november 2007 Del Skrevet 21. november 2007 Når de kan ta 200 for en pizza kan de vel faen meg gi oss skikkelig ost, uansett om det smaker likt eller ikke. Prinsippsak! Lenke til kommentar
V-by Skrevet 21. november 2007 Del Skrevet 21. november 2007 det er jo ost dette også...skal de begynne besøket med "vi har analog ost, [insert tomat-type]-tomater, løk fra toten, og....." som de sa på vg er den bedre og brunes bedre og er billigere. jeg spiser ekstremt sjeldent på Dolly`s, men hvis det stemmer at den er bedre, så er det vel godt nok? eller vil dere ha en ost som ikke smaker like godt, men er av den ikke-analoge typen? btw, liker du pølser, ikke sjekk innholdet, sansynligvis boikotter du pølser når du vet innholdet. Dolly's har ikke ost på pizzaen. Man har ikke lov til å kalle dette ost, siden det ikke er et meieri produkt. De kan f.eks kalle det pizza topping, elns. Men ikke ost. Ost er Ost, og man kan ikke kalle en bil for en sykkel Lenke til kommentar
Inge Rognmo Skrevet 21. november 2007 Del Skrevet 21. november 2007 ...man kan ikke kalle en bil for en sykkel Eller et mer relevant eksempel fra media de siste dagene: Man kan ikke kalle en elektrisk firehjuls motorsykkel for Elbil.. Lenke til kommentar
UUnreal Skrevet 21. november 2007 Del Skrevet 21. november 2007 (endret) ost av olje... mmm så godt... mange forbrukere her med dårlig smak ja.. seriøst Eller nei jeg kan ikke kalle det for ost. Pizzatop Endret 21. november 2007 av UUnreal Lenke til kommentar
theoriginalAidskake Skrevet 21. november 2007 Del Skrevet 21. november 2007 Egentlig bryr jeg meg fint lite hvis jeg ikke merker forskjell Så enig, så enig. Alt er jo kreftfremkallende idag, så jeg tviler på en pizza fra dollys i ny og ne vil gjøre store forskjellen. Lenke til kommentar
Loeve Skrevet 21. november 2007 Del Skrevet 21. november 2007 ost av olje... mmm så godt... mange forbrukere her med dårlig smak ja.. seriøst Eller nei jeg kan ikke kalle det for ost. Pizzatop Og hadde du ikke hørt om at de brukte analog ost hadde du sannsynligvis fråset i pizzaen deres som om det ikke var noen morgendag. En kjede med såpass god omsetning har ikke noe behov for å bytte ut ost med en kopi om den gjorde maten såpass mye verre at den jevne forbruker hadde reagert. Barnslige fakter. Lenke til kommentar
Superior Skrevet 21. november 2007 Del Skrevet 21. november 2007 (endret) Hvorfor serverer VG oss eldgamle nyheter? Jeg har aldri hørt at palmeolje er kreftfremkallende, en det er dårlig for hjertet om du spiser store mengder av det. Hvilken Originale pizza er det som har falsk ost? Håper det ikke er Milano. Endret 21. november 2007 av Superior Lenke til kommentar
UUnreal Skrevet 21. november 2007 Del Skrevet 21. november 2007 ost av olje... mmm så godt... mange forbrukere her med dårlig smak ja.. seriøst Eller nei jeg kan ikke kalle det for ost. Pizzatop Og hadde du ikke hørt om at de brukte analog ost hadde du sannsynligvis fråset i pizzaen deres som om det ikke var noen morgendag. En kjede med såpass god omsetning har ikke noe behov for å bytte ut ost med en kopi om den gjorde maten såpass mye verre at den jevne forbruker hadde reagert. Barnslige fakter. Jeg spiser kun på dollys hvis jeg må ellers blir det peppes. Merker stor forskjell i smaken for å si det pent. Fråtset på dollys ville aldri skjedd da den pizzaen ikke er så bra som peppes, men en gang i halvåret ellernoe kanskje? Hvis de har så god omsetning. Hvorfor må de bruke billigost da? makes no sense... Hvorfor kan de ikke ikke kjøre kvalitet hele veien med skikkelig ost som på peppes? Ikke barnslige fakter. Bare konstaterer fakta. Lenke til kommentar
Loeve Skrevet 21. november 2007 Del Skrevet 21. november 2007 - Etter en helhetsvurdering valgte vi å blande inn analog ost i blandingen vi har på toppen av pizzaene våre. Vi smakte oss frem til dette. Den analoge osten ga bedre smak og den ga også bedre bruning under steking, sier viseadministrerende direktør i Dolly Dimples, Trond Bastiansen Du synes ikke det gir mer mening at det er lettere å skreddersy smaken om man bruker analog ost i blanding med vanlig? Analog ost er heller ikke 100% syntetisk, som regel iblandes den vanlig ost. Lenke til kommentar
Superior Skrevet 21. november 2007 Del Skrevet 21. november 2007 (endret) Rart at de får bedre bruning. Analog ost blir altfor brun altfor kjapt. Er forresten ikke bare osten det ofte blir jusket med. "Kjøttet" de bruker på grandisen er jo 40% soya. Endret 21. november 2007 av Superior Lenke til kommentar
theoriginalAidskake Skrevet 21. november 2007 Del Skrevet 21. november 2007 Rart at de får bedre bruning. Analog ost blir altfor brun altfor kjapt. Er forresten ikke bare osten det ofte blir jusket med. "Kjøttet" de bruker på grandisen er jo 40% soya. Kilde? Lenke til kommentar
Gjest Bruker-95147 Skrevet 21. november 2007 Del Skrevet 21. november 2007 Jeg har lenge nå overholdt min selvpålagte boikott av både Peppes og Dolly. Driter vel kjapt i om det fakes med osten, likevel faker slike kjeder hvor de kan. Det er ikke opp til kunden hva dem får ved å kjøpe pizza hos disse likesinnede, det er heller hva disse kan lure i oss. Nei, gå for en uvhengig liten pizzabaker i ditt nærmiljø. Du skal se at du faår bedre kvalitet, til en mindre kostnad. Lenke til kommentar
Superior Skrevet 21. november 2007 Del Skrevet 21. november 2007 (endret) Rart at de får bedre bruning. Analog ost blir altfor brun altfor kjapt. Er forresten ikke bare osten det ofte blir jusket med. "Kjøttet" de bruker på grandisen er jo 40% soya. Kilde? Ikke sikkert at det er 40%, men at det er iblandet soya er riktig. Les bakpå esken. Endret 21. november 2007 av Superior Lenke til kommentar
Vannfrisk Skrevet 21. november 2007 Del Skrevet 21. november 2007 Ettersom det står det er en blanding, så vet vi ikke hvor stor andel som er analog ost. Dette emnet passer ganske så perfekt inn i temaet vi har til eksamen i morgen Lenke til kommentar
Islanbadsj Skrevet 21. november 2007 Del Skrevet 21. november 2007 Takke seg til lokale pizza resturanter med store pizzaer til 140kr inkl. en 1,5L cola. Er dolly her jeg bor, er nesten litt flaut å si at jeg aldri har spist der, men er så utrolig overprisa. Lenke til kommentar
UUnreal Skrevet 22. november 2007 Del Skrevet 22. november 2007 Takke seg til lokale pizza resturanter med store pizzaer til 140kr inkl. en 1,5L cola. Er dolly her jeg bor, er nesten litt flaut å si at jeg aldri har spist der, men er så utrolig overprisa. Misunner deg mye for den der. Kun kjeder der jeg bor. Lenke til kommentar
Gjest Bruker-95147 Skrevet 22. november 2007 Del Skrevet 22. november 2007 Takke seg til lokale pizza resturanter med store pizzaer til 140kr inkl. en 1,5L cola. Er dolly her jeg bor, er nesten litt flaut å si at jeg aldri har spist der, men er så utrolig overprisa. 130 her, og da får du med en valgfri saus. Tilberedt av verdens mest hyggelige Kurdiske ektepar. "Hemmeligheten" deres er at de jukser/sparer ikke på varmen, og de fyller pizzaen ordentlig. Så i tillegg til at pizzaen ser stekt ut (ja det skal være farge på begge sider av bunnen!), får man faktisk øye på toppingen, i motsetning til hos disse hersens kjedene. Valget er veldig enkelt: "Hjemmelagd", eller fabrikklagd? Lenke til kommentar
tendilenz Skrevet 22. november 2007 Del Skrevet 22. november 2007 "Hemmeligheten" deres er at de jukser/sparer ikke på varmen, og de fyller pizzaen ordentlig. Her er en annen "hemmelighet" om hvorfor pizzaen deres er så fantastisk god og billig. Valget er veldig enkelt: "Hjemmelagd", eller fabrikklagd? Jepp, enkelt it is. Lenke til kommentar
Gjest Bruker-95147 Skrevet 22. november 2007 Del Skrevet 22. november 2007 Var jeg plagsomt innvandrervennelig i forrige post? Lenke til kommentar
Ozelot Skrevet 22. november 2007 Del Skrevet 22. november 2007 "Hemmeligheten" deres er at de jukser/sparer ikke på varmen, og de fyller pizzaen ordentlig. Her er en annen "hemmelighet" om hvorfor pizzaen deres er så fantastisk god og billig. Så smuglerkjøtt er bedre? Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå