pengolf Skrevet 20. november 2007 Del Skrevet 20. november 2007 http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=186121 Siste gang jeg spiser på Dolly's i hvert fall. Også skuffet over Originale. Takke meg til Grandis. Lenke til kommentar
............... Skrevet 20. november 2007 Del Skrevet 20. november 2007 Egentlig bryr jeg meg fint lite hvis jeg ikke merker forskjell Lenke til kommentar
General_Skurf Skrevet 20. november 2007 Del Skrevet 20. november 2007 http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=186121 Siste gang jeg spiser på Dolly's i hvert fall. Også skuffet over Originale. Takke meg til Grandis. hvor var det hen? Jeg kommer ikke til å boikotte dolly. Så lenge det smaker godt er jeg fornøyd, jeg spiser ikke etter "merket" jeg spiser på grunn av god mat. Å så lenge de har det så kommer jeg til å spise der. Lenke til kommentar
sull Skrevet 20. november 2007 Del Skrevet 20. november 2007 Enig der, who cares om d ikke er vanlig ost. Er jo ti ganger bedre enn peppes som bruker vanlig ost. Så så lenge det ikke er farlig spiser jeg der Lenke til kommentar
pengolf Skrevet 20. november 2007 Forfatter Del Skrevet 20. november 2007 Enig der, who cares om d ikke er vanlig ost. Er jo ti ganger bedre enn peppes som bruker vanlig ost. Så så lenge det ikke er farlig spiser jeg der Palmeolje er kreftfremkallende. Lenke til kommentar
General_Skurf Skrevet 20. november 2007 Del Skrevet 20. november 2007 oral sex er kreftfremkallende, cola er kreftfremkallende, røyk og snus er kreftfremkallende, osv osv. .men da må du spise det ofte og lenge Lenke til kommentar
UUnreal Skrevet 20. november 2007 Del Skrevet 20. november 2007 Alle som ikke boikotter. Så da kan alle produsenter putte hva de vil i maten da? bare det smaker "riktig"... er ikke rette veien å gå føler jeg.... man får i seg mye rart man ikke vet hva er o.s.v. men det ser jo ut som ost sant? Greit å vite hva enn spiser sier jeg bare. Go peppes Lenke til kommentar
General_Skurf Skrevet 20. november 2007 Del Skrevet 20. november 2007 Tror ikke det blir mangen som boikotter dolly.:: Jeg spiser kebab når jeg er på byen. kan være usikkert. Jeg spiser kebab i andre land kan også være usikkert. SÅ jeg er ikke redd for å spise dolly her i Norge. Dolly - when taste matter <3 Lenke til kommentar
Loeve Skrevet 20. november 2007 Del Skrevet 20. november 2007 (endret) Samtlige her putter i seg ting som er tusen ganger verre enn analog ost. Det at det ikke har blitt spesifisert tidligere betyr ikke at næringsmiddeltilsynet ikke har gjort grundige inspeksjoner rundt hvor "osten" produseres. Vær heller mer kritisk til kebab, som gjerne inneholder MUK og hvor bakterieinfisert smuglerkjøtt ofte serveres både på store og små steder utover vår ganske land. Endret 20. november 2007 av Loeve Lenke til kommentar
General_Skurf Skrevet 20. november 2007 Del Skrevet 20. november 2007 Jeg har spist dolly i alle år å ikke hatt noe problemer, hvorfor bry meg nå? Lenke til kommentar
tendilenz Skrevet 20. november 2007 Del Skrevet 20. november 2007 Tøysetråd. Hvorfor måtte det en VG-artikkel til for å oppfordre om å boikotte Dolly? Hvis man er så genuint interessert i råvarenes opprinnelse og "skal-vite-hva-man-spiser", hadde man vel sjekket hva slags ost Dolly bruker for lenge siden? Ikke skap dere. Lenke til kommentar
aklla Skrevet 20. november 2007 Del Skrevet 20. november 2007 Den analoge osten ga bedre smak og den ga også bedre bruning under steking, sier viseadministrerende direktør i Dolly Dimples, Trond Bastiansen. det holder for min del ihvertfall... det er det samme om osten er laget av ku eller kokos, den smaker godt, det er nok for meg er egentlig mer skeptisk når jeg ser "inneholder vann, sukker, syre, E***, E***, E***, osv..." Lenke til kommentar
UUnreal Skrevet 20. november 2007 Del Skrevet 20. november 2007 (endret) Det man ikke vet har man ikke godt av? Fin praksis ifra dollys du.... Vi forandrer produktet mye, men vi gidder ikke å informere kundene om det. jadda... Endret 20. november 2007 av UUnreal Lenke til kommentar
Loeve Skrevet 20. november 2007 Del Skrevet 20. november 2007 Forandrer produktet mye - til det bedre. Hva er det du har imot analog ost som gjør at du absolutt ikke kan spise det? Herregud for en innbilt prinsippsak som bare bunner ut i at man skal være vrang. Støtter aklla, jeg ville ha vært mer skeptisk til E-stoffene som man faktisk ikke -vet- hva er. Dette er forsåvidt en to år gammel sak, og intet nytt. Skjønner ikke hvorfor VG tar det opp nå. Lenke til kommentar
pengolf Skrevet 20. november 2007 Forfatter Del Skrevet 20. november 2007 (endret) At få vil komme til å boikotte Dolly er en jævla dårlig grunn til ikke å boikotte dem selv. Jeg boikotter dem, siden jeg ikke ønsker at matprodusentene skal kunne putte hva de vil i maten uten å tape på det. Endret 20. november 2007 av pengolf Lenke til kommentar
............... Skrevet 20. november 2007 Del Skrevet 20. november 2007 aha, det var jo du som ville boikotte dolly´s pga det. Lenke til kommentar
pengolf Skrevet 20. november 2007 Forfatter Del Skrevet 20. november 2007 Er det lov å lage kebab av MUK i Norge? Både kyllingkebab og vanlig kebab? I så fall har jeg spist min siste kebab. Lenke til kommentar
UUnreal Skrevet 20. november 2007 Del Skrevet 20. november 2007 Jeg er fan av vanlig ost ikke sånn analog ost. Er det så vanskelig å forstå? Lenke til kommentar
stonebro Skrevet 20. november 2007 Del Skrevet 20. november 2007 Skjønner ikke helt hva alt hubbubbet handler om. Så lenge det ikke er mer farlig å spise analog ost enn meieriost, og det kan jeg aldri tenke meg. Pizzaen smaker da fremdeles pizza. Skjønt jeg er veldig enig i at det er betenkelig at matprodusenter kan putte på billige erstatninger og nærmest markedsføre det som "the real thing". Selv om den effektive forskjellen i tilfellet analog ost vs. meieriost på pizza ikke er så stor. Lenke til kommentar
UUnreal Skrevet 20. november 2007 Del Skrevet 20. november 2007 Teit når så store kjeder ikke kan bruke ordentlige saker, men må ha billige alternativer. Det er vel pizza som er hovedproduktet dems? Og begynner å tulle med noe som fungerer er vel heller mindre lurt. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå