Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Livet er kjedelig, vurderer selvmord


Anbefalte innlegg

Hei...

 

Lurer på om det er flere her som deler samme oppfatning som meg. Jeg er 19 år. Har alt det jeg trenger. Men allikevel synes jeg livet er gørr kjedelig. Ser ikke noe mening. Gjør det samme hver faens dag. Har plentyyy av venner. Er ikke noe social outcast. Ingen av de vet hva jeg føler. Hva jeg egentlig vil... Har følt dette lenge! Et par år. Hadde tenkt å gi faen og bare kille myself for en tid tilbake, men da kom det ei jente inn i bilde. Skulle gi det en sjans. Dessverre ble jeg litt for hardt forelska enn det jeg regnet med. Hun likte meg hardtttt, men så drev jeg og såret henne med noen teite ting. Drev å sa hun ikke brukte nok tid på meg osvosv. Hun ble lei, og dumpet meg. Hehe, var vel litt dum. SÅnne ting messer hjernen din. Hun var hot, brunette, brydde seg, deilig å ha sex med blabla+++. Gidder ikke tenke på at noen andre skal få hun bare fordi jeg var noob^^ Uansett, det er ikke hovedårsaken, langt ifra. Er bare så gørr leeeeeeeei alt. Vil bare sovne og aldri våkne igjen. Liksom... hva enn man gjør.... Man blir ikke husket. Ok, du får deg vanlig jobb, vanlig familie blabla. Også dør du. Vitsen å drøye det så jæææævlig. Det som er kinda hard synes jeg er å velge metode. Tenkte å vente til det ble dritt kaldt. Drikke meg brisen ellernoe. Kle av meg til bokseren og legge meg ned å sovne. Altså fryse ihjel. Den metoden kan da ikke være så painful. Jaaa, er LEI, GØRR, DEPPA og orker ikke tenke mer. Hallejuja. Og ja, ikke kom med at folk har det verre enn meg. Jeg er ganske langt nede nå, og fuck it. Tenkte jeg bare skulle whine litt her, kanskje noen hadde følt det samme ellernoeee. Buuuu.

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

En liten moralpreken før noe annet: En slik løsning du nevner, er antageligvis noe av det mest egoistiske du kan finne på. Vel kan det virke som en lett (?) løsning, men du setter familie og venner i en ekstrem situasjon uten mulighet til å kunne hjelpe, og det håper jeg ikke du unner noen av dem.

 

Hvem sier at du må være middelmådig og bli glemt når du dør? I stedet for å bruke disse følelsene destruktivt, kan du ikke prøve å snu litt på flisa? Dette kan jo drive deg fremover til å kunne bli noe stort, hjelpe andre mennesker eller gjøre et inntrykk på menneskene rundt deg. Du kan sette deg som mål å klare å forandre 3 menneskers liv, eller være en virkelig støttende venn for en som virkelig trenger det.

 

Dette med at alt føles nytteløst og som bortkastet tid, tror jeg er noe alle mennesker tenker over før eller siden, og noen mer enn andre. Dette er vel dessuten kimen til at religion eksisterer; man forsøker å finne en mening med livet og at dette ikke er alt.

 

Du tenker kanskje at dette med en psykolog er for de som virkelig er gale, men du ville blitt overrasket over hvor mange som faktisk har kontakt med en psykolog i løpet av sin levetid. Syns jeg kan minnes at dette gjelder 1/3 i Norge. En slik samtale kan hjelpe deg med å virkelig få pratet ut, og slik kanskje forstå deg selv bedre. Kanskje kan du også finne motivasjon og styrke i noe du trodde var mørkt og trist.

 

Jeg tenker ofte selv at livet kan virke bortkastet. Man lever og det eneste som er sikkert er at man med tiden skal dø. Men nå har det seg slik at jeg tviler på at det å være død er noe særlig mer spennende enn å leve livet, og det å kunne oppleve glede, kjærlighet og suksess kan virkelig være stort. Ikke kast bort det eneste du har på destruktive tanker, men gjør noe ut av deg selv og sett pris på de små og store ting! :!:

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Sniff. sniff..... Lukter jeg bortskjemt ungdom som har alt og kjeder seg?

Vel du sitter som kongen på haugen og burde i grunnen ha det ganske så bra der du sitter.

Legg til dårlig råd, ingen venner og depresjoner i tillegg, de begynner vi å snakke selvmordsgrunnlag.

Skjerp deg eller gjør som TON oppfordrer til: Cut your wrist to the bone and die laugthing.

 

Slik jeg ser det så bør du finne deg en hobby, noe å holde på med som interesserer deg.

Dyrk interessene dine, lev livet og nyt hvert et sekund av det for når det er over venter evig død.

 

Mange drømmer om og gjør alt for å komme i din situasjon så jeg kan ikke si at du har noe grunn for å ha det så ille, kun litt kjedsomhet som lett lar seg kurere.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Sats på en jobb og en utdanning, et mål kan da være å få seg en lekker jobb.. Lekkert hus.. Kone, barn.. Hytte, båt..? Feit bil, kuuuule ferier med venner eller familie..

 

SE FRAMOVER.. Litt lengre enn nesetippen din.. Kanskje 20 år framover?

 

Har aldri hatt slike depresive tanker som du har nå, men har hendt at jeg skulle ønske at jeg kunne gjemt meg bort og gjerne ha spolt tilbake tiden noen minutter, timer eller dager for å endre på noe jeg har gjort galt.

 

Har alltid sett framover, prøvd å finne løsninger på eventuelle problemer. Da går som regel lat mye lettere.

 

Stå på! ;)

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-95147
Det er dessverre ganske vanlig for tenåringer å være litt smådeppa i blant, slik som du beskriver.

 

Er dette noe som er konstant, eller går det i bølgedaler? Har du funnet noe mønster for når du er nedfor og når du evt. er glad?

 

Er den tilstanden fremmed for "voksne"?

Lenke til kommentar
Sniff. sniff..... Lukter jeg bortskjemt ungdom som har alt og kjeder seg?

Vel du sitter som kongen på haugen og burde i grunnen ha det ganske så bra der du sitter.

Legg til dårlig råd, ingen venner og depresjoner i tillegg, de begynner vi å snakke selvmordsgrunnlag.

Skjerp deg eller gjør som TON oppfordrer til: Cut your wrist to the bone and die laugthing.

 

 

Fra spøk til revolver:

 

Jeg tror det er viktig å få litt perspektiv på det du føler og tenker. Snakk med andre rundt deg.

 

Sjekk denne siden

Lenke til kommentar

Jeeks folkens.. Hør nå

 

Å legge til ekstra "ting" i livet, vil bare dekke over problemet som et dårlig plaster.

Man må inn og fikse selve problemet, og endre hele livsstilen.

Å se framover 20 år eller kaste seg ut fra fly vil ikke endre på det.

 

Kan ta et eksempel: En som står veldig nærme meg, forsøkte å ta livet sitt for noen få måneder siden, men jeg fikk stoppet han i siste liten.

Etter min mening er det tre ting som driver en person til selvmord:

 

1. Dop

2. Livsstil

3. Oppvekst

 

I tilfellet til han jeg snakker om var det en blanding av nr 1 og 2. Mao den verste.

 

Det som reddet han var en komplett endring av livsstil. Altså å flippe hele livet sitt opp ned, og for å gjøre det så trengte han personer som visste nøyaktig hvordan man skulle gjøre dette.

Mitt syn er at 99% av folk som truer med selvmord bare er ute etter oppmerksomhet, eller validering. Men man kan ikke ta lett på det fordet. Jeg trenger ikke å gå lengre enn en uke tilbake i livet mitt for å finne en gammel venninde som tok livet av seg selv.

 

Så.. Hvordan skal vi klare å assistere trådstarter her?

Vel, min mening er dette:

 

Du vet livet er verdt å leve. Hvis du ikke hadde gjort det, hadde du tatt livet av deg før du hadde lagt ut dette "nødropet" her på diskusjon. Så ta tak i ballene dine og finn ut hva du har lyst til å gjøre med livet ditt.

Det virker som mange av de som vurderer selvmord, er uten en fast kurs i livet, og rett og slett trenger en blanding av mål og distraksjoner fra selvmord.

 

Så sett deg noen mål. Uansett hva de er. Og finn ting i livet som trekker oppmerksomheten bort fra det du nå "vurderer"...

 

Jeg driter i hvem du er, og jeg kan vedde på at samtlige på dette forumet kommer til å sove godt i natt uansett hva du skriver på forumet her. Så dette er ditt ansvar. Ingen andres.

Du kan enten velge å ta den feige utveien, eller faktisk gjøre noe med livet ditt. Finne en viss mening.

Flesteparten av mennesker på jorden lar livet flyte forbi uten en fast mening. Dermed kan de lett bli forvirret og usikre.

Ta derfor å finn en mening i livet ditt. En lidenskap, og gjør noe med den.

 

Ikke se etter eksterne grunner for å få validering. Eksempelvis kvinner, venner, familie, penger osv. Finn valideringen i deg selv.

Det er akkurat dette jeg coacher folk om, og det virker som det gjelder i aller høyeste grad for deg og.

 

Pick-Up-Artist

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...