Gå til innhold

AMD eller Pentium??Radeon eller GeForce??


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Usaklige kommentarer fra alle innlegg hittil, vel, lær dere å lese tester. Det kan komme godt med, Thomzern, stikk en tur innom tomshardware.com, les noen tester, se på VGA Charts som er der. Se hva forskjellige oppsett koster, sammelign dem og få en bedre tilværelse.

Begynner å bli lei av disse trådene, det er utallige av dem fra før, hvis folk kan søke etter dem eller kanskje prøve litt på egenhånd, så blir forumet en bedre plass. For meg og for deg.

Lenke til kommentar

jeg synes intelboxed er bra fordi de gir dog ytelse og er stille og kan overklokkes med boxed vifte..

 

Ati er nok best hvis du spiller mye fps spill. ATi er en del bedre enn geforce på ut2003 engine som sansynelighvis vil bli mye brukt fremover.. og doom3 engine da..

 

alt kommer ann på bruk, og hvor dyrt opsettet kan være

 

ati, nvidia, intel og amd har alle sine fordeler og ulemper!

Lenke til kommentar

Tomzern, jeg er ikke "sint" på deg personlig, men det er som du har sett utrolig mange innlegg om akkurat dette. Problemet med dette er ikke bare at det er for mange pposter om det, men at det er for mange som får "gale" og dårlige svar hos dem som svarer. "Ikke kjøp det, det jeg sier er bedre osv", ikke stol for mye på hvem som helst. Du har bedre av å lese 5 forskjellige tester om hvert system, både snakk om hovedkort, cpu, og skjermkort. Les tester og deretter finn to lignende oppsett. Les flere tester etterpå og så rett litt og kjøp. Veldig fin måte, og jeg kan nesten garantere at du blir fornøyd.

 

EDIT:

 

Vær veldig "varsom" med komponentene du kjøper, feks skjermkort:

finn ut både ytelse kontra pris og støynivå. Kjøper du MSI GF4 ti4600, får du en veldig bråkete maskin. Vær varsom på dette!

Lenke til kommentar
AMD og Geforce FX

 

Ikke noe å gruble på en gang!

 

:o

Jo. Med AMDs lave FSB så er det DEFINITIVT noe å gruble over!

 

Jeg ville gått for Dual DDR med brikker med en cas lat på 2, med en P4 2.5 eller så (beste hadde seff vært 3.06 med HT... men det får være grenser :-? . Da har du en god og bred FSB som vil utnytte minnet meget bra, samt uhorvelig raskt minne som vil kunne øke maks ytelse på PCen en del. Selv om du bruker kun PC2100 minne.

Så anbefalingen;

 

Dual DDR, P4 FX :yes:

Lenke til kommentar

Hvis en skal ta utgangspunkt i diverse nettsteder som foretar tester som f.eks. tomshardware, er det klart at radeon er det beste skjermkortet uansett hva man ønsker å bruke det til. Amd er vel også best i forhold til pris - ytelse forhold. Jeg har aldri hatt problemer med amd systemer. Det skyldes nok bruk av kvalitetskomponenter som asus hovedkort, hercules skjermkort etc... :smile:

Lenke til kommentar

beste ytelsen blir nok intel og geforce FX.

men billigere blir det med amd og radeon. 9700 synker stadig i pris, og med en enkel driverdings, kan du oppgradere det til pro. np.

har hørt at geforce fx ikke skal være så sinnsykt bra som det var snakk om. husker geforce skrøt så jævlig, men tomshardware sa jo nesten bare at det bråkte skikkelig. kortet tar jo opp to sloter, og diiger vifte ffs.

Lenke til kommentar
Hvis man skal ha ny prosessor...Får man mer for pengene hvis man kjøper AMD enn hvis man kjøper Pentium??

 

Hva med hvis man skal ha nytt skjermkort da?

Radeon eller GeForce?

 

Bare litt greit å vite... :)  

 

Mvh Tomzern :D

Nope, du kan kjøpe hvilket som helst av de to cpu produsenten til så og si samme pris. P4 2.53 til 2095 og Amd Athlon XP2400+ 1592+vifte

Skjermkortet er vel en smaksak, personlig vil eg ha det nye FX 5800 ultra om noen månder.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...