Gå til innhold

hvilket gaming tastatur er best? ikke trådløst.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Steel (series) har akkurat kommet ut med G7 tastaturet, oppfølger til G6 tastaturet som jeg skriver på nå. Har brukt bl.a. Logitech's G11 som er meget bra, men Steelkeys 6G er hakket mer responsivt og fint å skrive på.Samt det trives godt på ps2 porten. Nå har jeg ikke fått verifisert dette men på steelkeys 7g skal man visstnok kunne trykke inn alle knapper samtidig uten at det fører til noen feil. På 6g kan man trykke og holde inne opptil 8 knapper via ps2 porten og 5 tror jeg det er via usb porten.

Lenke til kommentar
LOL.. nesten så en skulle tro du ble fornærma fordi jeg var missfornøyd Volfpac..

Vil fortsatt råde alle til å holde seg langt unna 1'ern.

 

LoL nei? jeg skriver bare hva jeg mener... og siden du tok opp det med lys osv så bare kom jeg med det at det kan være forskjeller fra tastatur til tastatur.. Er jo ikke sur da xD lol Jeg respekterer fullt og helt hva du syns om tastaturet.. la mine meninger få være i fred også da?^^

 

Jeg vil anbefale begge eclipsetastaturene ;)

Lenke til kommentar

vil ikke anbefale G15 med mindre du har en god prosessor, ettersom du sikkert har sett den lille skjermen på G15, som kun virker på ett spill (Medal of Honor), så det den gjør utenom det spillet, er å sluke CPU!

 

Vil anbefale den beste!: http://www.gamezone.no/index.php?main_page...oducts_id=26703 pris varierer fra 600-800på denne, men den er genial!<333

 

Reagerer dritkjapt også!

Endret av Etern1tyy
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
  • 4 uker senere...

Har Saitek II keyboard selv. Er svært godt fornøyd med det i forhold til de andre tastaturene jeg har brukt. TIdligere brukte jeg både et standard HP tastatur, og et trådløst Logitech tastatur.

 

Men Saitek er knallbra. Må legge til at jeg skriver touch, og det går unna så det griner på mitt nye Saitek II. Herlig respons, og passelig til mine "pølsefingre".

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...