Gå til innhold
Trenger du råd om juss? Still spørsmål anonymt her ×

Regler og retningslinjer for salg av varm mat


orjanmen

Anbefalte innlegg

Som dere sikkert skjønner så er jeg i gang med å starte en liten utviklig av stor"bissnissen" Hitra Bowlinghall.

 

Per i dag selger vi Gorbys, Hold It og Fast Burger. Men vi har alt utstyr lagt til rette for å produsere Hamburgere.

 

Det som er spørsmålet er hvilke retningslinjer er det for avtrekk, hygiene osv. Har lett men finner ikke noe relevant.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...