Gå til innhold

150 " til 200 kr ?!?!!??!


doofus

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Humbug eller humbug... Det ser ut som de bruker en linse fra en overhead prosjektør. Problemene er vel å få nok lysstyrke og å få bra fokus på bildet.

 

Lyset på en eksisterende TV blir da fordelt ut på et mye større område, man må da vel sitte i tusmørke for å se noe i det hele tatt.

Lenke til kommentar

Er jo 200kr da, tror jeg skal teste, bare de støtter annet enn Visa. Som sagt 200kr er jo ikke all verden... OG de bruker jo en helt lystett bygget kasse, da blir jo alt lyset sendt gjennom linsen... Men kan ikke bli veldig skarpt tror jeg, men husk på en vanlig tv blir lyset sendt ut i hele rommet i en nesten 180 graders vinkel, men her sendes alt gjennom en xxcm bred linse...

 

Men jeg er ikke akkurat overbevist da.. hehe, ikke har jeg peiling heller, bare spekulerer...

 

Men tror nesten det er verdt et forsøk...

Lenke til kommentar

En kamerat gjorde noe lignende, helt provisorisk. La den vesle tv'n på rygg på gulvet, satte en papp-eske som det hadde vert en kransekake inni tidligere oppå, og med linse® og speil og mye tape fikk han et brukbart bilde på veggen. Hadde det helt mørkt i rommet. Kvalitet? njaei... Men vi såg X-files på den måten og syntest det var kult! Fokusen var grei, men hjørnene var dårlige.

 

Måtte bare fortelle....

 

 

-Jove-

Lenke til kommentar

Hmm...snodige greier. Men de sier nå følgende :

 

Money Back Guarantee. Many of our competitors do not offer any sort of guarantee. We offer an unconditional 15 day money back guarantee. If you are unhappy with the product for any reason, send it back for a complete refund.

 

Så det ville ikke kostet mye å prøve da :-)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...