Gå til innhold

2400 HD Pro, AGP, Farge og dual/klone view til tv problem


Crowly

Anbefalte innlegg

Har litt problemer med å få ett Radeon 2400 HD Pro, Agp, kort til å fungere slik jeg ønsker. Det skal brukes til å koble PC-en til tv'en i dual/klone view. Monitoren er en noen år gammel crt skjerm. Hvis jeg plugger skjermen til den analoge utgangen på kortet så fungerer det fint å kjøre med monitor + tv, men på monitoren så blir fargene feil. Det blir ett blå skjær over hele skjermen. Har prøvd å justere på skjermen, men det hjalp ikke, fant heller ingen innstillinger i ccc som ga noen effekt.

Hvis jeg kobler skjermen til dvi uttaket med den analoge overgangen så blir fargene på skjermen korrekte, men jeg får ikke aktivert skjerm nr 2 (tv'en). Den oppdager tv'en, og jeg kan i ccc bytte om monitor og tv som hoved monitor, da kommer bildet korrekt på tv'en.

 

Kjørte først med driverene på CD-en, prøvd så og oppdatere til XP_8.42-070914a-053413E-ATI fra Sapphire sine sider. Fikk noen problemer med driverene fra Amd/Ati sine sider, da de sa at de ikke fant noen hardware som passet driverene.... Skulle kanskje ha avinstallert alt først, får evt prøve de siden.

 

Så jeg trenger hjelp til å få løst ett av de to problemene. Enten få fikset farge problemet når koblet til analog utgang, eller få aktivert begge skjermer når koblet til dvi utgangen.

 

Har ikke testet å oppgradere bios/firmware på kortet enda, fikk ikke tid. Så det tipset trenger jeg ikke.

Kortet står i maskina til søstra mi, så jeg har ikke mulighet til å få testet så mye med det første da den står ca 12 mil unna ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...