Gå til innhold

Lvl 60 druid, lei av å være catdruid..hva nå?


Anbefalte innlegg

Jeg har kjørt Feral-treet helt siden lvl 10 omtrent. Er ganske lei av å gjøre nøyaktig det samme i hver eneste kamp, dvs å switche til catform og dps dem ned med Mangle/rip, switche tilbake og heale meg opp. Er det noe mere spennende i de andre skilltrærne? Er som sagt akkurat blitt lvl 60 (igår). Sitter liksom bare og hamrer på 2,3,2,2,2,8,2,2,2,2 i hver eneste kamp mens jeg venter på nok Energy. Kjedelig.

 

Noe folk har mere bruk for i grupper? Anbefalte builds?

 

Har blitt forespurt å være healer noen ganger, men jeg har nada healing-gear og ingen talents, så jeg går bare tom for mana alt for fort med denne builden.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har ikke kjørt noe annet enn feral, så jeg har ikke så veldig mye erfaring å bygge på når det gjelder de andre talent-treene. Det som folk oftest spør om i LFG-kanalen er tanks eller healers (i hvert fall på min realm). Jeg har aldri sett noen som har spurt etter moonkin-druids, men har vært i en del instancer med moonkin-speccede druider (og da slet jeg som tank med å holde aggro (noe jeg ikke vanligvis gjør); det tyder på at moonkins gjør en god del skade. Jeg har hele tiden samlet på healing gear, og nå på 70 har jeg et som er helt ok, men det er sjelden at folk ønsker en healer i instancer som ikke har healing-talents.

 

Selv synes jeg det er helt ypperlig å være feral; med balance-spec kan du "bare" være ranged DPS, med resto kan du "bare" være healer, mens med feral build kan du være både tank og melee DPS (forutsetter dog til en viss grad at du samler tank gear (stamina/armor/defense) og DPS gear (strength/agility/attack power/crit rating). Selv om en feral druid med DPS i mange tilfeller gjør mindre skade enn en rogue, er det gjerne greit å velge druiden fremfor roguen fordi en cat druid kan bruke resurrect mens man er i kamp, man kan bruke innervate på healer dersom han/hun har lite mana, man kan bruke tranquility om det holder på å gå skikkelig skeis, og også til nød gå i bear form og off-tanke. Spesielt i raids med boss-kamper som varer lenge er det veldig nyttig å kunne resurrecte i kamp og bruke innervate på casters. Når jeg er i Karazhan med guilden bytter jeg på å være DPS (katt) og off-tank (bjørn), og jeg tror at jeg får mer variasjon i "arbeidet" enn for eksempel healere eller mager.

 

Poenget mitt: Feral er kanskje kjedelig button-spam når man er solo i katteform, men i en gruppe i instance kan man fylle flere roller og gjøre veldig mye nytte for seg :)

Lenke til kommentar
Har for det meste bare stam/agi gear nå. Har bare lyst å gjøre noe annet enn det samme hver eneste gang.

Jeg forstår deg godt, og er selv ganske lei av pounce->mangle->shred->mangle->mangle->ferocious bite (som jeg bruker stort sett hele tiden når jeg går solo). Men omtrent uansett hvilken klasse og hvilken spec du har vil du nok ende opp med en fast rutine som du bruker stort sett hele tiden. For all del, det er bare å respecce og prøve ut nye ting :). Men før du evt. går moonkin burde du skaffe deg gear med litt stamina intellect og spell damage/spell crit (spirit er ikke så veldig viktig egentlig). Dersom du respeccer til moonkin og bare har 3000-4000 mana vil du bruke mye tid på å sitte stille og drikke vann :p. Jeg har selv flere ganger tenkt på å respecce til resto, men jeg frykter at det da vil gå mye tregere å drepe NPCer når jeg løper rundt solo.

Lenke til kommentar

Nåh, det går da virkelig fint an å heale som balance. Balance ned til Dreamstate er jo mye brukt blandt healingdruider, så om du samler +healing-gear i tillegg til +dmg-gear, kan du fint mainheale det meste. Men, joda, det er "3dps lf tank+healer, imba group" over alt. Om du da kommer som catdruid og skal være dps, så blir du som oftest skuflet ut av gruppen, eller tvunget til å tanke (selv med dps-gear, forstå det den som kan).

 

Har selv spilt druid som både feral, balance og resto (med prima gear, ikke bare grønne questrewards), og det er ingen tvil, som feral var jeg bare ønsket i instancer som tank (og etter å ha tanket som prot-pala, syns jeg druid er den dårligste tanken av de tre). Når jeg gikk i instancer som balance, var det ofte sånn "njaaa.. skeptisk" fra de andre, og stort sett outdpset jeg alt uten å bruke pots eller innervate (mest pga tankene sugde, så om SF crittet, måtte jeg tvinne tomler i et minutt).

 

Som resto er det ikke noe problem å få instancer. Respeccet boomkinen til resto, og det var faktisk utrolig artig, selv om man merker dårlige grupper så inderlig godt. Dårlig gearet tank inn i et par mobs, powpow, halv hp, NS+Regrowth+Swiftmend og vips, død healer. Men, finner du en god tank og holder en god tone, så trenger du ikke å bekymre deg for dårlige grupper. "Tank + healer lf3 dps" betyr at dere kan plukke vekk mongoene, og da er resto skikkelig artig. Beste instancen min, var med en relativt dårlig gearet prot-pala i Arcatraz. Mer eller mindre chainpulling fra start til slutt, jeg brukte ingen innervates, ingen pots, og drakk to vann i løpet av hele runnet (en etter hver destroyer).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...