Gå til innhold

Praktiske yrker, med utfordring?


Mixy

Anbefalte innlegg

Hei

 

Har egentlig alltid visst at jeg skulle jobbe med data. Men nå når valget faktisk nærmer seg med videre utdanning, har jeg begynt å tvile (går 3. året almennfag, 3FY, 3MX og 3KJ). Kan ikke se for meg selv i noen kontorjobb i den nærmeste fremtid (selv ikke etter 5 år masterutdannelse som jeg hadde tenkt).

 

Jeg har fått meg jobb i teknisk avdeling på Lillestrøm kultursenter. Trives veldig godt med denne jobben. Jeg får jobbe med kroppen (altså praktiskt arbeid), forholder meg mye til andre mennesker (kunder/klienter/publikum, kall det hva du vil.), og jeg får utfordringer som må løses kjapt og impulsivt. Jeg hjelper andre mennesker med deres problemer.

 

Det er ett sånt type arbeid som jeg kunne tenke meg, og lurer på om dere har forslag til andre ting enn Teknisk avdelig på kultursenteret. Grunnen til at jeg spør, er at lønnen her er dårlig. Tenkte at det kanskje kunne være andre alternativer. Har lyst til å jobbe med folk. Altså ikke bare det samme teamet, men nye mennesker, som kunder eller lignende.

 

Har tenkt litt på lege, da dette har en del av de samme momentene. Kanskje ikke praksikt i samme grad, men man jobber jo fortsatt fysisk, og forholder seg til andre enn ett tastatur og sjefen. Her er jeg mer redd for at jeg ikke har det tilstrekkelige snittet som kreves for å komme inn på riktig linje.

 

Når det gjelder utdanning så har jeg ingen problemer med å ta 5 år til, men det må jo være noe jeg har interesse for. Har rundt 58 studiepoeng når jeg går ut.

 

Takker for alle innspill :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...