Gå til innhold

DJ Tiësto @ Ballroom, 8. December 2007


DJ_Dark

Anbefalte innlegg

DJ Tiësto

In Search Of Sunrise 6 - Exclusive Releaseparty

Oslo

 

Lørdag 8. desember 2007 @ Ballroom, Nedre Vollgt. 11

 

Lørdag 8. desember spiller verdens største DJ (= verdens værste) , Tiësto, i Oslo. Åsted er byens nye storstue, nemlig Ballroom i Nedre Vollgt. 11.

 

Tiësto, eller Tijs Verwest som han er døpt, har gjestet Norge flere ganger tidligere og nå er han tilbake. Det var i nettopp Norge han først slo igjennom, den gangen ingen hadde hørt om denne DJ-en fra Nederland. Han skrev til og med singelen «Theme From Norefjell» etter en tur på ski, på nettopp Norefjell. Siden har det blitt mange hits, album og enda flere spillejobber over hele verden. Han er regnet som verdens største DJ og har flere ganger gått til topps i britiske DJ-Mags leserkåring av de beste, og mest populære DJ-ene i verden. Han var sågar den første til å stikke av med seieren tre år på rad.

 

DJ Tiësto nådde ut til et enda større publikum da han spilte på åpningsseremonien under OL i Aten 2004. Han har spilt i Disneyworld og remixet «He's A Pirate» for «Pirates of the Caribbean»-filmen.

 

Han er dessuten den eneste DJ-en i verden som kan selge ut 30.000 seter i en hall. Lørdag 10. november gjester han Parken i København og der er allerede de 20.000 billettene så godt som solgt ut. Det burde derfor være unødvendig å si at Tiësto i Ballroom blir en opplevelse utenom det vanlige, med en kapasitet på 1000 personer. Dette blir en intim kveld, men med full sceneproduksjon og alt man kan ønske seg av lys, lyd, røyk og dekor. Nå er Tiësto klar med en ny utgave i CD-serien «In Search Of Sunrise», nærmere bestemt den sjette i rekken, og du kan bli med på festen.

 

Ballroom er Oslos beste sted for et slikt arrangement, med stor takhøyde, lekre detaljer i glass og en storslagen stil vi ikke finner noe annet sted i hovedstaden. Med en beliggenhet midt i Oslo sentrum passer Ballroom perfekt for en eksklusiv kveld med DJ Tiësto.

 

Åpningstid: 21:00-03:00

Aldersgrense: 20 år

 

DJ Tiësto lørdag 8. desember 2007 @ Ballroom, Nedre Vollgt. 11

 

Billetter er i salg fra 9. november på Posten og hos Ticketmaster/Billettservice

 

I tillegg til ordinære billetter vil det også bli lagt ut rundt 100 vip billetter. Disse gir adgang til VIP-Lounge’en, hvor Tiësto vil ha et bord reservert, samt adgang til vip-området i hovedsalen. Og man vil selvsagt få full vip behandling. Vip billettene kjøpes også på Posten/Billettservice.

 

 

www.ballroom.as

www.tiesto.com

www.myspace.com/tiesto

www.dance4life.com

www.heatmusic.no

www.billettservice.no

 

Les og på http://www.heatmusic.no/events.htm

Endret av DJ_Dark
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...