Gå til innhold

CPUCool! Senker CPUtempen med 10talls grader:)


NetFinity

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Dette skal ligge inne i OS'et fra før, men den aktiveres ikke før etter en stund uten bruk av systemet (Hvis jeg ikke tar feil), men det programmet senker ikke noe på temperaturen når det er load på cpu'en, da er det samme temperatur igjen som det er normalt sett...

Lenke til kommentar

Luftkjølinga bruker jo lufta i rommet eller inni kabinettet til å kjøle ned. Da vil det selvfølgelig si at tempen ikke kan ligge på 15grader Celsius om han ikke har et rom som tempen ligger på en 10-12 grader om dagen.

Altså han ville fryse så mye at han ikke kunne ha spilt noe.

Lenke til kommentar

Vel, når du har "Athlon Forced Cooling" på, lager lydkortet ditt masse knitring mens du spiller f.eks MP3 mens du kopierer filer? Vel, det gjorde det hos meg før jeg installerte "George's PCI Latency Patch".

 

Men likevel vil jeg råde deg å disable "Athlon Forced Cooling" av følgende årsak:

 

AFC "kopler ifra" CPU, slik at når denne skal aktiveres igjen, kommer det en liten forsinkelse før det gjør det. Denne forsinkelsen er hovedårsaken til at harddiskytelsen på VIA-systemer er såpass lav (kilde: http://www.viaarena.com) samt at den fører til generell ustabilitet når CPU blir koplet til og fra hele tiden.

 

Ja, tempen på CPU stiger med ca. 10-15 grader når AFC deaktiveres, men load-tempen ligger som regel da aldri mer enn 7-10 grader høyere enn idle (det gjør det i alle fall hos meg, load-tempen har aldri oversteget 45 grader hos meg (AMD T-bird "C" 1GHz OCet til 1,49GHz, med Swiftech MC462 kjøler))

 

CPUCooL er et meget bra program, skal ikke si noe stygt om det (bruker det selv), men deaktiver "Athlon Forced Cooling" for det beste for systemet ditt...

 

[ Denne Melding var redigert av: EviLEddiE på 2002-01-06 15:52 ]

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...