Gå til innhold

Den store Opera-tråden


Ståle

Anbefalte innlegg

Der er mange oppføringer der som passer med "C:\Users\"your username"\AppData\Roaming\Opera\Opera\profile\"

 

Men når jeg går inn på brukermappa så finner jeg ikke AppData.

 

Edit: Det er ikke så viktig, jeg gidder ikke å stresse.

 

Har du windows 2000 eller nyere, har du også en AppData-mappe. Men dessverre er det alt for mange der ute som prøver å forklare hvordan denne mappestien kan se ut. Og da blir det feil. Folk har ulike versjoner av Windows, og til og med på samme versjon kan det være store ulikheter. Valg av språk spiller også inn.

 

Så for å gjøre en lang historie kort; åpne "Kjør"-vinduet (win+r) eller en vilkårlig mappe. Skriv så inn %appdata% etterfulgt av et enter-trykk. Tada!

 

Dette fungerer også med %programfiles%, %systemroot% og sikkert en del andre predefinerte konstanter.

 

Hvis dere (mine disipler :p) kan lære opp det ganske folk, til å referere direkte til %appdata% og %programfiles% vil værden bli et bedre sted! Eller kanskje ikke.

 

skriv "opera:config" i adressefeltet, og se etter en oppføring som likner denne:

Opera directory D:\Programfiler\Opera95b23\profile

 

jeg skal legge urlfilter.ini i den mappa. det er selvfølgelig en annen mappesti hos deg, men den skal slutte på profile.

Profil-mappen til Opera har to ulike standard plasseringer; enten %programfiles%\Opera\profile eller %appdata%\opera\Opera\profile, alt ettersom hvordan Opera er installert (flerbruker vs en-bruker).

 

Men man har sikkert mulighet til å manuelt plassere den helt andre plasser også, om man ønsker det.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg gjentar spørsmålet mitt, men litt kortere. Når jeg har åpnet et bilde i Opera og trykker Ctrl+S (Lagre som ...), står "Save as type" på "Alle filer". Hvordan kan jeg få den til å stå på det bilde er? (For eksempel .jpg, .png, .gif osv.)

 

Edit: Bruker 9.5b2.

Endret av Bozzeye
Lenke til kommentar
Lagre som er i utgangspunktet for å lagre heile nettsider, det kan kanskje ha noko med saka å gjere. I staden, hald inne ctrl og klikk på biletet, eventuelt høgreklikk på biletet og velg Lagre biletet.

Det jeg ville var å slippe å bruke musa i det hele tatt når jeg så gjennom bilder. Slik at jeg brukte bare Ctrl+S (få opp "Lagre som ..."-boksen), Enter (for å lagre bilde) og Ctrl+W (for å lukke fane og gå til neste bilde).

 

Men takk for at du nevnte at en kan bruke Ctrl+*klikk på bilde*, jeg tror den måten er raskere. Før brukte jeg høyreklikk, noe jeg synes var litt slitsomt.

Lenke til kommentar
Finnes det en god plugin som kobler opp flere ganger sånn at farten blir bedre, har vært borti noen programmer, men finnes det noe virkelig bra?
Denne innstillinga bestemmer talet på oppkoplingar mot serveren, er det det du tenkte på? opera:config#Performance|MaxConnectionsServer (Dobbeltklikk --> Gå til adresse/merk, høgreklikk --> Gå til adresse).
Som kan sette nedlastinger i kø, sette pause osv osv?
Nedlastingar kan pausast i nedlastingsvindauget til Opera, men veit ikkje om nokon måte å sette dei i kø.
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...