Gå til innhold

Langt hår problemer.(Gutt/Mann)


Anbefalte innlegg

Hei.

 

Holder på å spare på håret mitt men støter på eit par problemer. For det første så krøller det seg, som dere ser på avatar bilde og det andre er at der buster og floker deg uten at eg rører det (Bilde under). Noko som fører til noko smerte fukker minutter å fjerne flokene. Det tredjer problemet er at det på ein måte "blåser seg opp". Noko som fører til at håret går på ei skrå linje ut mot skuldrene.

 

Er det nokon som veit kva eg kan gjere?

 

DSC00063WinCE.jpg

Endret av BigJaffa
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Balsam får skjellene i hårene til å lukke seg ned, så det blir mindre krusete. Selv i dagligvare finner du grei balsam for krøllete hår, som vil gjøre det litt mer regjerlig. Hvis du vil ta den helt ut, se også etter serum for å glatte ut / ned.

Er det eit merke som heiter Serum eller er det eit produkt? Og kor kan eg finne det?

Lenke til kommentar

Serum er en produkttype, slik gele er en produkttype.

Hvis du går til frisøren, kan de hjelpe deg med å finne noe passende. Hvis du ikke er så gira på det, sjekk om du finner f.eks. Define Silkening Serum i vanlig butikk eller på f.eks. Vita. (Nå har jeg kort hår og linjalkrøller, så jeg kan egentlig ikke gå god for noen av disse serumene... Du får prøve deg fram.)

 

Det kan kanskje være en ide å få klippet noen cm av lengdene, hvis de er slitte. Da ser det litt mer jevnt og pent ut. Ta en titt på Defines hårtips og se om du får noen tips. Du trenger ikke å bruke deres produkter, men la deg inspirere. :)

Lenke til kommentar

Fant noko som kunne funke, beskrivelsen av hårtypen passet ganske bra.

 

Grovt og tørt hår.

Disse hårtypene er ofte litt stive, håret er flokete og kan være vanskelig å style.

Grovt og tørt hår trenger masse fuktighet. En god fuktighetshampoo gjør håret mykt og glansfullt.

Shampooen gir litt tyngde til håret. Disse shampooene er også ofte gode for tørr hodebunn.

Balsamen skal ha en mykgjørende effekt og gi håret god kambarhet. Hvis hodebunnen også er tørr kan man massere balsamen helt ned. Bruk fuktighetskur en gang i uken.

Fønlotion, Paste, Wax, Shine Spray og Antifrizz Serum. Unngå sterk gele og sterke hårsprayer.

 

Til krøllet hår finner man ut om man tilhører tynt fint gruppen, eller tørt og grovt gruppen, og velger deretter.

Styling til krøller. Mousse for å klemme frem krøllen og gi volum. Paste for å klemme frem krøllen og definere dem. Wax for å temme krøllene å gi glans og hold, hvis håret er tykt og tørt. Anti-Frizz for glans og mykhet og dempe brusete hår. Shine spray.

Men det sto lite om korleis man kunne fjerne eller dra dei meir ut... Har prøvd paste for å få håret til å ligge nede og ikkje står i alle kanter som eg viste på bilde, men det funka lite på krøllene... Men skal prøve det over og sjå om håret blir bedre..

Lenke til kommentar

Tror du først skal kaste Head and Shoulders, og skaffe shampoo og balsam for din hårtype. Se etter stikkord som fuktighetsgivende. Hvis du vil være ordentlig avansert, skaff deg en hårkur også.

 

Stylingprodukter er det best å ta i før håret tørker, med mindre det står at det skal i tørt hår, da. Ikke ta så mye av gangen, da blir det bare flatt og kjipt. Hvis du bruker produkter som gir litt fasong på krøllene, burde det egentlig holde å vaske, bruke balsam, tørke med håndkle, kjemme med kam og ha i litt stylingprodukt, så er du klar for dagen. ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...