Gå til innhold

Prøveskilter - hvordan fungerer det?


Dumrian

Anbefalte innlegg

Hei,

 

jeg og 6 andre skal kjøpe oss en russevan.

Vi har fiksa alt utenom prøveskilter, og jeg har et par spm. angående de:

 

Må man ha vognkort/kjøpspapirer for å bestille/kjøpe prøveskilter? Bilen skal betales imorgen, så vi får alt det da, men hadde vært kjipt å ikke kunne kjøre den tilbake med en gang.

 

Hvor lang tid tar det før man får det? Får man det med en gang, eller må man vente et par dager før disse blir sendt i posten?

 

Håper dere skjønner spm mine :) Takk for svar!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Skal ikke være noe problem, såfremt du vet chassisnr/regnr på bilen (ved chassis kreves noe mer info som merke, modell, regår, osv).

 

Skiltene skrives ut på skriver i skranken, og går 'on-the-fly'. :)

 

Husk reglene på prøveskilter, de er ganske strenge. Så om alle 7 skal være i bilen samtidig ved prøveskilter, må det være en grunn til det. :)

Reglement skal det være mulig å få hos BT ved utlevering.

 

:)

Lenke til kommentar

Reglementet følger med, og det er temmelig strengt. Prøveskilt er kun for flytting av kjøretøy, samt prøving av kjøretøy i forbindelse med salg, reparasjoner eller lignende. Passasjerer er ikke tillatt med mindre det er helt nødvendig.

 

Så en råne-BMW midt i byen en lørdagskveld som ble stoppa med prøveskilter. Et par rappkjefta ungdommer i forsetene og tre fjortissjenter i baksetene. Det ble viking hjem for dem. :p

Lenke til kommentar

Ble stoppa en gang med prøveskilt, en kompis som ikke hadde fått lappen enda men hadde kjøpt bil ville ha den hjem for å fikse litt på den. Vi var to stykker, masse bagasje i en Granada som var skikkelig harryfisert. Onkel Politi var ikke særlig blid, men vi fikk kjøre videre under tvil, og måtte sverge på at den bilen ikke skulle på veien igjen før den var fiksa :p¨

 

Og reglene for prøveskilt er vel at det ikke skal bedrives person og "gods"transport. Du kan ha med folk om de folk er relevant for kjøringen. Og man må vel spesifisere hvor kjøringen skal foregå. Fra A til B - Flytting av bil, eller ett bestemt område for prøvekjøring.

Endret av Gromle
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...