Gå til innhold

Omtale av Pro Evolution Soccer 2008 (PS3/X360)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvordan i allverden filmer jeg på PC-utgaven?

 

Det som alltid har vært veldig irriterende med Konami og PES er at de ikke "oversetter" kontrollene,

noe som gjør det veldig tungvint for oss med PC-utgaven og fatte og stille inn tastatur- og knappe oppsettet, når alt i spillet forklares og vises på/med en Xbox360 kontroll..

Lenke til kommentar

Hei, og gratulerer med en godt skrevet anmeldelse! Det er befriende å se PES anmeldt av noen som er oppriktig interessert i fotball. Det er imidlertid noen ting jeg lurer på, og som jeg gjerne skulle likt å vite:

 

1. Du sier i anmeldelsen at PS3-versjonen "hakker oftere" enn Xbox 360-versjonen. Vil det si at det fremdeles hakker på 360 i situasjoner der mange spillere vises på skjermen på én gang (f.eks. ved cornere)? Dette var, i mine øyne, et stort irritasjonsmoment i PES 6.

 

2. Et annet problem i PES 6 var at noen spillere, og da i særdeleshet Adriano, var ekstremt gode, mens andre toppspillere kun klarte å få avgårde lompeskudd uansett hvor god tid de hadde. I tidligere PES-spill var det fullt mulig å skyte gode skudd med spillere som f.eks. Owen Hargreaves dersom omstendighetene tillot det.

 

3. Jeg deler leilighet med en fyr som nekter å spille Pro Evo mot meg ettersom jeg gruser ham hver eneste gang (vi spiller da PES 5). Er det nok nytt i PES 2008 som gjør at man får en slags "fresh start"?

 

4. Hvor fremtredende er "The Konami Difference"? Dvs. situasjoner der det virker som om datamaskinen bestemmer seg for å gi den ene spilleren flaks og den andre uflaks. Et klassisk eksempel i foregående PES-spill er at spilleren jogger ved siden av en gjennombruddspasning i stedet for å bryte ballbanen.

 

5. Er det fortsatt helt 100 % nødvendig å bruke "super cancel" for å få spillerne til å gjøre det du vil de skal gjøre?

 

Håper at du tar deg tid til å svare!

Mvh,

Kimmo

Endret av Jarmo
Lenke til kommentar

Er 100% enig med alt i omtalen bortsett fra ditt syn på keeperne. Syns de har blitt mye dårligere og gir helt unødvendige returer hvor hvor de kunne holdt ballen.

 

Elsker spillet, men det har blitt vanskeligere å forsvare seg, spesielt på dødballer. Jeg tror at 60% av baklengsmålene mine kommer på cornere eller at CPU scorer på frispark (noe som skjer urealistisk ofte!).

 

PC Patch er tilgjengelig her btw. :)

Lenke til kommentar
Et litt bedre lydbilde, friskere grafikk og flere lisenser hadde heller ikke vært å forakte.

Dette gjør ingenting, PES har alltid grust FIFA når det gjelder fysikkmotoren (ballbehandling, spillerbevegelse, oppførsel av ball). Kvalitet fremfor kvantitet. Master League i PES holder i massevis når du har spilt gjennom alle andre cuper og ligaer.

 

Dette er ingen subjektiv mening. Lenge leve PES, årets versjon skal kjøpes uten tvil.

Endret av Onyx
Lenke til kommentar
  • 3 måneder senere...
×
×
  • Opprett ny...