Gå til innhold

Sony Playstations maskot?


OrokuSaki

Anbefalte innlegg

Var ikke Rayman ett av de første spillene til PS?

Ja, men Rayman kom på diverse andre plattformer enn Sony sine både før og etter dette, og forøvrig er han jo faktisk Ubisofts offisielle maskot allerede (i følge Wikipedia). :)

 

Her har dere forøvrig en liten artikkel som nevner Polygon Man (med bilde faktisk) og et par andre (uoffisielle) frontfigurer for Sonys Playstation.

Endret av Juke
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Cloud og Sephiroth = The Playstation brothers!

 

Når man skal finne en maskot så må man se på hva som er realiteten nå og ikke i fortiden. Og i nåtiden så har faktisk PS3 produsert kun realistiske figurer. Nariko, Drake... Resistance, Home, osv osv. Ingen av disse fungerer som maskoter.

 

Vi har Ratchet og Clank, men vi har hatt så utrolig mye av disse spillene opp igjennom tidene at det blir litt tilfeldig og velge ut en karakter fra ett av dem som maskot.

 

Men så har vi et spill som er temmelig unikt for Playstation 3, som har fått alle til å snakke, som har helt unike karakterer, dog uten navn. Et helt unikt konsept som definerer hva Playstation 3 gjør unikt som hverken Nintendo eller Xbox gjør. Og det er LittleBigPlanet.

 

Den lille brune ragdollbjørnen syntes jeg hadde passet perfekt som maskot til Playstation.

Den er orginal som maskot ved at den dropper knæsjfargene og de harde kontrastene. Men allikevel er det en veldig enkel skapning men nå med herlige teksturer som fanger lyset på bamsehårene sine og ikke krever lang tid på å bli oppfattet etter ett blikk.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...