Isbilen Skrevet 29. oktober 2007 Del Skrevet 29. oktober 2007 (endret) Jepp. Her om dagen spiste jeg en brødskive med ost og kaviar, som jeg ofte gjør, og kom til å tenke på at det egentlig er en ganske sær kombinasjon jeg aldri hadde funnet på å teste ut hvis jeg ikke hadde sett andre spise det. Sjømat og meieriprodukt i bisarr forening, og i tillegg smaker det jo utmerket. Folk har mye rart på brødskiva her i landet, og det er sikkert mange utsøkte kombinasjoner som i likhet med gulost/kaviar ikke er så lett å finne ut av selv. Noen mer eller mindre spesielle: Leverpostei og sylteagurk eller rødbeter Makrell i tomat og majones Gulost og syltetøy Sjokoladepålegg og peanøttsmør Selv har jeg testet ut gulost og honning, noe som er kjempegodt HVIS du treffer den rette fordelingen. For mye honning, og det blir bare ekkelt. En gang sølte jeg litt jordbærsyltetøy på en leverposteiskive, og det var ganske godt, men da jeg gikk aktivt inn for å teste det ut ble det for mye jordbær. Det er nok en vanskelig balansegang. Hva blander du på brødskiva? EDIT: Slenger inn tipsene her in order of appearance og sortert etter brukernavn. Keep'em coming! ***Chokke*** Leverpostei og sylteagurk/agurk Gulost og syltetøy Syltetøy med banan eller agurk ***ZeroZ*** Brunost og syltetøy ***toazty*** Jordbærsyltetøy og peanøttsmør ***Tee-Zee*** Gulost med majones Skinke med diverse salater Ketchup og sennep ***conzeed*** Jordbærsyltetøy og bløtkokt egg Sjokoladepålegg og banan Peanøttsmør med sukker på ***Lubbne_Ludde*** Nugatti og ost Servelat og syltetøy Nugatti og agurk Nugatti og servelat Banos - Nugatti - servelat - ost - syltetøy (i den rekkefølgen) Eple og syltetøy Eple, ost og syltetøy Nugatti i mikroen ***ahpadt*** Bananskiver og syltetøy ***Lofnes*** Ost og kaviar, varmet i mikroen til osten bobler litt ***Henrik2k*** Nugatti og peanøttsmør Makrell i tomat med egg og majones Tunfisk og egg Roastbiff, løk og remulade ***Gissan*** Hamburgerdressing og fårepølse ***Datasmurf*** Nugatti og brunost Nugatti og bringebærsyltetøy Hapå og peanøttsmør Hapå og hvitost Hvitost og brunost smeltet sammen Hvitost og baconost smeltet sammen Hvitost med pæreskiver ***Sorine*** Kokt egg og nugatti Brunost under speilegg ***Sangesland*** Risgrøt og laks ***Jagarock*** Rømme og sukker Endret 15. november 2007 av Isbilen Lenke til kommentar
chokke Skrevet 29. oktober 2007 Del Skrevet 29. oktober 2007 Leverpostei og sylteagurk/agurk er jo definisjonen på pålegg da. Spist det siden barneskolen. Gulost og syltetøy er også godt (spiser det akkurat nå ). En annen er syltetøy med banan eller agurk. Himmelsk. Er vel det eneste sære jeg spiser på brødskiva Lenke til kommentar
564215 Skrevet 29. oktober 2007 Del Skrevet 29. oktober 2007 Brunost og Syltetøy funker faktisk bra.. Lenke til kommentar
toazty Skrevet 29. oktober 2007 Del Skrevet 29. oktober 2007 jordbærsyltetøy og peanuttsmør .. smaker forferdelig.. men kjenner en fra usa, og det er visst vanlig der borte.. Lenke til kommentar
Tee-Zee Skrevet 29. oktober 2007 Del Skrevet 29. oktober 2007 Gulost med majones funker bra. Skinke med diverse salater. (Italiensk salat, sommersalat osv.) Brunost med syltetøy som er nevnt tidligere. Ketchup og sennep. Lenke til kommentar
Korpmettaren Skrevet 29. oktober 2007 Del Skrevet 29. oktober 2007 jordbærsyltetøy og bløtkokt egg. Lærte det av fetteren min. Ellers er jo sjokoladepålegg og banen en god klassiker da. Og sukker på peanuttsmør.. Lenke til kommentar
Lubbne_Ludde Skrevet 29. oktober 2007 Del Skrevet 29. oktober 2007 Pålegg er godt men som sagt, balanse gangen er en veldig utløsende faktor på om ting smaker godt eller ikke. Som liten var jeg en hardbarket fan av disse kombinasjonene . Banan - nougatti Sjokade - banan Nougatti - ost Servelat - syltetøy Nougatti - agurk Nougatti - Servelat Banos - Nougatti - servelat - Ost - syltetøy ( i den rekke følgen ) Epple - syltøy Epple - ost - syltetøy osv... sikkert, men nå sa hodet stopp Lenke til kommentar
ahpadt Skrevet 30. oktober 2007 Del Skrevet 30. oktober 2007 Banos - Nougatti - servelat - Ost - syltetøy ( i den rekke følgen ) *spy* Bananskiver og syltetøy derimot, kan anbefales. Lenke til kommentar
Pilot_ Skrevet 30. oktober 2007 Del Skrevet 30. oktober 2007 Til trådstarter. Jeg prøvde også ost og kaviar engang, fordi jeg så noen andre spise det (i barndommen), bortsett fra at hun jeg fikk det av varmet skivene i mikroen. Høres utrolig sært ut, og alle jeg har fortalt om det til synes det høres helt forferdelig ut, men det funker faktisk bra! Du burde prøve det. Lenke til kommentar
Isbilen Skrevet 30. oktober 2007 Forfatter Del Skrevet 30. oktober 2007 Bare brødskivene, eller med pålegget på? Lenke til kommentar
Pilot_ Skrevet 30. oktober 2007 Del Skrevet 30. oktober 2007 Bare brødskivene, eller med pålegget på? Du lager brødskivene som vanlig (kaviar under og ost oppå), så lar du dem stå i mikroen til osten begynner å "boble litt". Lenke til kommentar
Lubbne_Ludde Skrevet 30. oktober 2007 Del Skrevet 30. oktober 2007 Til trådstarter. Jeg prøvde også ost og kaviar engang, fordi jeg så noen andre spise det (i barndommen), bortsett fra at hun jeg fikk det av varmet skivene i mikroen. Høres utrolig sært ut, og alle jeg har fortalt om det til synes det høres helt forferdelig ut, men det funker faktisk bra! Du burde prøve det. Det der er faktisk ganske godt . Hadde jeg bare vært litt mere begeistret for kaviar hadde jeg likt det kjempe godt, men blandingen av det og smeltet ost var faktisk ikek så ille. Mange ting som faktisk kan bli litt godt om man tar det i microen . Nougatti f.eks. kjempe godt Lenke til kommentar
Lubbne_Ludde Skrevet 30. oktober 2007 Del Skrevet 30. oktober 2007 Du kan vel kanskje ha smør på om du vil det, men vet ikke om smørret kanskje fukter skiven helt ut. , men det med nougatti i microen er veldig avhengig av at man ikke har skiven i for lenge. Da blir den knall hard, og svidd og alt. Lenke til kommentar
Isbilen Skrevet 30. oktober 2007 Forfatter Del Skrevet 30. oktober 2007 Jeg kom på en jeg leste her på forumet, som fungerte ganske bra: Snøfrisk og jalapenos. Lenke til kommentar
Lubbne_Ludde Skrevet 30. oktober 2007 Del Skrevet 30. oktober 2007 Snøfrisk og jalapenos. Hva er det ? Aldri hørt om engang. Lenke til kommentar
Isbilen Skrevet 30. oktober 2007 Forfatter Del Skrevet 30. oktober 2007 (endret) Snøfrisk er hvit smøre-geitost, litt som Philadelphia, men en del skarpere. Jalapeno er en grønnsak i pepperfamilien, omtrent som chili. Endret 30. oktober 2007 av Isbilen Lenke til kommentar
anon12234 Skrevet 31. oktober 2007 Del Skrevet 31. oktober 2007 i militæret kom jeg til å utforske en del kombinasjoner etter hvert som jeg gikk lei av pølse med majonesosv i messa. Nugatti og peanuttsmør smurt oppå hverandre smaker snickers! blir litt fort lei av det men det funker en gang i blandt. ellers Makrell i tomat med egg oppå, og majones på toppen er dritgodt. spes om brødet er toastet. samme gjelder for tunfisk og egg baguette med roastbiff, løk og remulade er godt veldig enkel men god, kokt skinke med salat er godt, sunt og billig! Lenke til kommentar
Gissan Skrevet 12. november 2007 Del Skrevet 12. november 2007 Hamburgerdressing og fårepølse er en klar vinner hos meg. Spiste det på jobb for en tid tilbake siden, husker jeg. Lenke til kommentar
Datasmurf Skrevet 12. november 2007 Del Skrevet 12. november 2007 Mine påleggkombinasjoner er i all hovedsak: - Nugatti og brunost (ofte skipper jeg brødskiva og bare tar noen brunostskiver med en dæsj nugatti på og ruller sammen og spiser) - Nugatti og bringebærsyltetøy - Hapå og peanøttsmør - Hapå og hvitost - Leverpostei og agurk - Hvitost og brunost, smeltet sammen - Hvitost og baconost, smeltet sammen - Hvitost med pæreskiver (ikke nå lenger, allergisk mot pærer : < ) Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå