Gå til innhold

Demo av Crysis (PC)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har sottet å spilt demoen siden i morges:P Testa editoren også, masse bra her også=)

 

Testet først på gamle drivere, og alt på very high og 19xx oppløsning. Fikk jeg average fps på 15-20, men på de nyeste driverne gikk det bedre: Alt på very high, og 1360 x 768 oppløsning fikk jeg 60-80 fps.

 

Denne demoen har jeg ventet på i år og dag, endelig her:D:D Denne demoen kommer jeg vel til å spille om og om igjen, siden hver gang jeg spiller, så er det aldri det samme. Grafikken og fysikken ble som forventningene, og ikke minst lyden. Funket som knall på x-fi korta.

 

Men på de letteste vanskelighetsgradene man kan velge, så snakker koreanerene amerikansk. Grunnen til dette er fordi det blir lettere å høre for spilleren å høre taktikken deres som de skal gjøre på deg og lignene. Men på vanskeligste graden så snakker de koreansk, og da kan man ikke høre hva de skal osv osv. drit kult:D

 

Likte at jeg kunne hugge ned hele forbanna skogen i Crysis, sånn at jeg kunne kjøre litt rally:P:P Skal teste om det går med ratt og pedaler seinere:P

 

Men fy flate for et spill, klarer nesten ikke å vente til 16november. Vil komme meg litt lengre enn første level:P

Endret av Bentus
Lenke til kommentar
Very high/8xAA/1280x1024. 20~40fps. 8800gtx/e6600

 

Men noe jeg ikke liker er delayen (mus og tastatur reagerer seint) man får om man har høye settings. Vet ikke helt hva som forårsaker dette, noen andre med samme problem?

 

Jeg har det samme problemet med delay.. utrolig plagsomt, men håper det blir fikset til release.

 

Samme her. Men jeg har alt på low...

Lenke til kommentar

Bruker normalt å lese igjennom det meste, men var så utålmodig nå :p

 

Jeg kan ikke velge Very High under grafikkinstillinger i det hele tatt. Er det pga at jeg ikke kjører Vista med DX10?

 

Har forøvrig E6850 @3.85GHz og XFX 8800Ultra.

 

Spilte gjennom demoen ista på 1680x1050 alt på High, Forca 16xAF i kontrollpanel (vet ikke om det ble noe forskjell, merka ingenting på grafikken) og kjørte 4xAA supersampla med god flyt.

Endret av Lex-Icon
Lenke til kommentar
Jeg er her ikke for å dra ned spilleopplevelsen eller noe.

 

Men vil minne dere om at spillet er jævla rasistisk.

 

Historien handler om at, du som amerikaner, skal snoke i en øye, langt ifra fra USA.

Du går rundt å dreper Nord-Koreaner + noe alien.

 

Hvordan har du likt: UFO kræsjet i Lofoten, og Amerikaner kommer og dreper Nordmenn?

 

Kan ikke spillet være mer sivilisert enn dette? Eller er dette en snik propaganda?

 

Nei faen..

 

Tåpeligste posten her inne på lenge...

 

Om jeg ikke husker helt feil så har vel ikke denne øya noe å gjøre med hverken USA eller Nord-Korea. En "astroide" slår ned på denne (øde(?)) øya og Nord-Korea drar dit for å undersøke, samtidig tar de amerikanske forskere\arkeologer (som er der av samme grunn som Nord-Koreanerene(?)) til fange, og USA setter inn Delta Force for å redde dem. Senere i spillet må amerikanerene og Nord-Koreanerene jobbe sammen. Det kan være det bare er meg, men jeg ser ikke noe rasistisk i dette...og jeg tror kanskje du skal revurdere hele "rasismebegrepet" ditt, for det er ganske langt ute og kjører. Etter din definisjon så vil alle spill, og filmer hvor folk blir drept være rasistiske...hva om det er et spill hvor man spiller en hvit mann som bare skyter hvite? Er det da rasistisk siden det bare er med hvite i spillet?

 

"Hvordan har du likt: UFO kræsjet i Lofoten, og Amerikaner kommer og dreper Nordmenn?" - ville det ha vært rasistisk? Du er klar over at nordmenn ikke er en rase?

 

"Eller er dette en snik propaganda?" - Jepp, snikantinordkoreanskpropaganda og proamerikanskpropaganda laget av...tyskere...

 

Hva spillet i seg selv angår så syns jeg ikke det var helt det store, det stiller litt i den samme kategorien som Far Cry foreløbig, bra spill, men ikke noe mer.

Lenke til kommentar
Velg custom install, da kan du velge hvor du vil ha spillet :p

Tingen er at når man instalerer Crysis på Vista blir det ikke lagt en snarvei på skrivebordet!

Som er et problem fordi?

Lag din egen snarvei da, du vet jo hvor spillet er installert...

Jada, jeg vet det.. men det er ikke sikkert han med instalasjons-problemer visste det! :)

Lenke til kommentar
jeg har litt dual core problemer. dette skjer i flere spill. bl.a. crysis :(

 

problemet er at med begge kjerner aktivert så går spillet på dobbel fart. dette skjedde også i MoHA, men der trengte jeg kun 1 kjerne alikevel

 

er det en driver eller patch ellno som fikser dette? specs i profil

 

og en ting til, med bare en kjerne aktivert så har jeg en syk lagg/heng/stopp i spillet på flere sekunder, og det skjer hele tida

 

:blush:

 

ehm....jada....reboote etter pagefil endring er for tullinger :p

Lenke til kommentar

Tok meg nå gjennom demoen på Delta, opplevelsen var desidert dårligere enn på normal. Hele stealth+skyt en i hodet syndromet ble trøkket nedover ørene ganske så brutalt. Det ser også ut som at dette får AI'n til å bryte ganske hyppig. Noen ganger står jeg ganske langt unna når jeg skyter, og kan lett bomme og treffe, la oss si, ryggen. Påfølgende oppførsel er enten, snu seg, skyte mens han løper i dekning eller så snurrer han rundt og setter seg ned og reiser seg opp på måfå mens jeg skyter han ned.

 

Siden du tar ganske mye skade på delta var det ikke stort annet å gjøre, melee fungerer i 1 mot 1, hvis du sniker deg intill vedkommende. Granater prøvde jeg ikke så alt for mye, men for det meste irriterte de meg. Jeg kastet, fienden løp vekk før den gikk av. Ikke stor vits, foruten å alarmere alt og alle.

 

Hvor lenge varer bedøvelsen? Prøvde den litt i starten, ganske fiffig sak siden det ikke betyr noe hvor du treffer og han detter i bakken.

Lenke til kommentar

Dette var helt sykt!!

Gleder meg til dette kommer=D

 

Har:

 

Intelcore duo2, GForce8800 GTX, hovedkort: Nforce 680isli, 2048 gig ram.

 

Gikk litt tregt på 1650x1024 el hva det var.. alt på very high med Dx10. Men måtte sette ned på anti lising. Da gikk det bedre. Vet ikke enda hva jeg kjørte på fps. Men skal ta en test.

Lenke til kommentar
Kjedelig spill, likte ingen ting med det egentlig.

 

eneste jeg kunne tenke på er hvorfor lagde de ikke et nam spill i stede.

 

enig. kjedelig gameplay, har spilt det før.. forventa meg noe nyskapende, men det eneste som virker som "nytt" er grafikk og fysikk, og det holder ikke for å lage et fett spill. storyen var ikke så veldig engasjerende heller.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...