Ozelot Skrevet 24. oktober 2007 Del Skrevet 24. oktober 2007 (endret) Heisann! Jeg skal på filmkveld hos et vennepar, og der vet jeg det kommer en jente som jeg såvidt har hilst på. Tenkte jeg skulle prøve å lage noe "smått og gått" som jeg briljere med som kanskje lager et ekstra kryss i boken til hun ene. Jeg har tenkt på tilslørte bondepiker som noe jeg kan lage, men kan gjerne trenge flere tips til noe jeg kan lage uten å måtte stå 3 timer på kjøkkenet deres. Trenger ikke være noe en blir mett på, men noe en gjerne kan kose seg meg til filmen. Anyone? Endret 24. oktober 2007 av Ozelot Lenke til kommentar
Wlffrsether Skrevet 24. oktober 2007 Del Skrevet 24. oktober 2007 Saltmat eller søtmat? Selv foretrekker jeg saltmat til slikt, så tipset er deretter: Brun en god smørklatt i en stekepanne. Ta et par skiver toastloff som du gnir inn med tomat og en liten dæsj god olivenolje. Legg disse i stekepanna til de har fått en gyllen brunfarge. Strimle noen soltørkede tomater og ha disse i stekepannen når toasten er ferdig på den ene siden. Snu toasten. Når toasten er ferdig serverer du dem med de soltørkede tomatene og litt revet parmesan. Topp gjerne med et drys nykvernet sort pepper. Hvis du vil ha en ekstra piff på det hele, så er litt strimlet spekekjøtt sammen med de soltørkede tomatene en vinner. Det er i grunn bare fantasien som setter stopp. NB: Når jeg skriver smør, så mener jeg smør. Ikke margarin eller annen djevelskap. Det er også fullt mulig å droppe smøret i sin helhet, men personlig så foretrekker jeg med smør siden det gir en ekstra god smak, men smaken er (som kjent) som baken. Enkelt og nydelig. Dette er snacks! Lenke til kommentar
toazty Skrevet 25. oktober 2007 Del Skrevet 25. oktober 2007 lag muffins du, eller sjokoladekake eller enda bedre, ta med deg nystekt eplekake og vaniljeis.. sattan.. nå fekk eg lyst på kake.. Lenke til kommentar
havfal Skrevet 26. oktober 2007 Del Skrevet 26. oktober 2007 Det eneste som går til film er enten Fjordland ferdigretter (Om man er riktig sulten), eller klassikeren salt potetgull! Begge rettene er enkle å lage, og kan nytes til de fleste drikker. Velbekomme. Lenke til kommentar
Ozelot Skrevet 26. oktober 2007 Forfatter Del Skrevet 26. oktober 2007 Ble til at jeg lager Sjokoladekaffe med kanel på. Får heller diske sammen noen litt mer avansert neste gang. (prøvde å lage tilslørte bondepiker, men det endte ikke så bra) Lenke til kommentar
havfal Skrevet 26. oktober 2007 Del Skrevet 26. oktober 2007 Sørlandachips om du er i det litt eksklusive hjørnet. Noe kyllingvinge greier kanskje? Men det blir kanskje mest gris. Lenke til kommentar
toazty Skrevet 26. oktober 2007 Del Skrevet 26. oktober 2007 åssen kan du gjøre feil med tilslørte bondepiker? hmm.. krem , eplemos , kanel-sukker-brød strøssel ... .. ta ein toro pakke med sjokolademix , enklere blir det vel ikke Lenke til kommentar
Ozelot Skrevet 26. oktober 2007 Forfatter Del Skrevet 26. oktober 2007 åssen kan du gjøre feil med tilslørte bondepiker? hmm.. krem , eplemos , kanel-sukker-brød strøssel ... .. Beats me. Brukte denne oppskriften. Først tok jeg 2 ss smør og smeltet det, så tok jeg oppi kanskje 2 dl griljermel( mamma sa jeg kunne bruke dette istedenfor), og så tok jeg oppi 3 ss sukker. Så stod jeg der og rørte dette rundt med ovnen på steg 3 på ovnen, og ingen skjedde(veldig liten forskjell i alle fall). Til slutt så ga jeg opp, da jeg heller hadde ingenting å vispe med(har ikke fått handlet inn kjøkkenutstyr enda). Lenke til kommentar
toazty Skrevet 27. oktober 2007 Del Skrevet 27. oktober 2007 hehe.. ingenting skjedde?.. skal vel egentlig ikke skjer så mye heller.. menne neste gang kan du jo bruke kjeks istedenfor.. ta f.eks. kornmo kjeks.. kutt dette opp fint til du ikke har noen store biter igjen, bland med sukker og kanel , da slipper du "steking" av brødsmuler og sukker og kanel... og de selger jo eplemos ferdilaget på butikken, og kremfløte fedig "pisket" på boks.... så trenger ikke mye kjøkken utstyr her 1 rødvinsglass pr.pers til å ha hele greia oppi Lenke til kommentar
Ozelot Skrevet 27. oktober 2007 Forfatter Del Skrevet 27. oktober 2007 kremfløte på boks skal jeg kikke etter neste gang , hehe(snodig at jeg ikke tenkte på dette). Ei venninne av meg skal lage tilslørte bondepiker litt senere idag, så får se og studere da. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå