Zalo Ultra Skrevet 22. oktober 2007 Del Skrevet 22. oktober 2007 jeg pleier å ha brødet liggende i kjøleskapet... ingen spesiell grunn til det, bare alltid hatt det der.. men så kommer dama å nekter for at det skal ligge der.. det blir ikke like godt var argumentet.. jeg mener jo at alt som ligger kaldt holder seg lengre.. hva mener andre om brødplasseringsproblematikken? Lenke til kommentar
araziel Skrevet 22. oktober 2007 Del Skrevet 22. oktober 2007 Oppbevares i romtemperatur. Aldri i kjøleskap.Brød liker ikke kjøleskapstemperatur. I temperaturområdet –7 og +4ºC er brød mest utsatt for det som på fagspråket kalles kjemisk aldring. Denne prosessen går faktisk saktere når det blir varmere. Ved kjemisk aldring avgir stivelsen i brødet vann som er blitt bundet under stekingen. For spesielt interesserte; forklaringen er at stivelsen krystalliserer slik at det som heter krummen i kornet blir hard og tørr. Vannet vandrer ut mot skorpen som blir myk. Brødet virker dermed både tørt og gammelt. http://www.brodfakta.no/index.php?cat=25380a Lenke til kommentar
Ozelot Skrevet 22. oktober 2007 Del Skrevet 22. oktober 2007 Trodde det måtte bli kaldere enn i et kjøleskap for at det skulle ha noen virkning. Foretrekker brødboks selv Lenke til kommentar
Fisk1 Skrevet 22. oktober 2007 Del Skrevet 22. oktober 2007 Brødet mitt har alltid trivdes i brødboksen. Ikke fått noen klager hittil. Lenke til kommentar
Simen_M Skrevet 22. oktober 2007 Del Skrevet 22. oktober 2007 Kan ikke tenke meg at kaldt brød smaker noe digg.. Smaker best når det er nystekt og fortsatt varmt. Lenke til kommentar
Gjest Slettet-PJ3x8Q2w Skrevet 22. oktober 2007 Del Skrevet 22. oktober 2007 Fersk brød = nam! Dessuten Fersk brød + egg + sukker + kanel + 5~ minutt i panna = good french toast!! Jeg er sulten ok?! Lenke til kommentar
Sitronade Skrevet 22. oktober 2007 Del Skrevet 22. oktober 2007 Hvorfor ha det i kjøleskapet? Latterlig spør du meg. Brødboks all the way Lenke til kommentar
Tia Skrevet 22. oktober 2007 Del Skrevet 22. oktober 2007 Hvis du har en pose på brødet, kan det ligge i kjøleskapet eller på benken i lang tid. Har egentlig ikke så mye å si. Lenke til kommentar
EvenEleven Skrevet 22. oktober 2007 Del Skrevet 22. oktober 2007 Hvorfor spise kaldt brød? Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå