Gå til innhold

Hjelp til kjøp av Crysis-pc!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Heisann, jeg har sett denne utviklingen på dette spillet for litt over 2 år siden. Og nå så tiden er nær før lanseringen så har jeg bygd meg en pc som skal være mest mulig optimalisert for crysis.

 

Det som er så spesielt med dette spillet/selskapet; er at de har hatt ingeniører fra Intel og Nvidia som har vært med på å utvikle dette spillet til deres produkter.

 

Så du vil ha best mulig spillopplevelse fra Nvidia og Intel produkter, Crysis er optimalisert for 4kjerner, og 8 når det kommer. Spillet vil ha best utbytte fra 64bit operativ system, spesielt fra vista med DirectX 10.

 

Men ut ifra budsjettet, så kan du muligens få spilt på high settings. Viss du er klok på valg av komponenter.

Hele PC-er er egentlig vanskelig å få de gode og etter egen smak og ønske.

 

Så det beste blir vel å bygge selv, men så klart er no det gode tilbud på hele PC-er. Men det vil alltid skille seg ut en eller flere komponenter som er litt i "utkant".

 

Her er et sitat fra en av utviklerene selv.

 

image.gif

 

 

Jeg ville ha satset på en maskin som har følgene komponenter:

 

Q6600 - 8800gts - 600W PSU - 2 harddisker, så det ikke blir så tregt med OS og spill på samme disk. Ser at RAM har blitt en del rimeligere i det siste, så der får no du slått til med 4gb. Men velg da kvalitet:P

 

Det er da primær valg til det spillet, pågrunn av; Q6600 er 4 kjerner, så det vil bli bra til fysikk, AI, lyd og områder i spillet. 8800gts, får du DirectX10, viss du er optatt av detajler og effekter=) 600W PSU, det holder ypperlig til alle komponentene. Vil anbefale Seasonic s12 eller m12. Denne klarer å levere 600w til qx6800 og 8800gtx og 4gb ram på 1200mhz. Ikke så dyr er den heller sist jeg så. Og 2 disker, ja skrev det vel der oppe et sted:P

 

Vil anbefale Vista også så du får DirectX10, mange sier det er dårlig, men jeg har sotte på xp siden det kom ut og byttet raskt til vista da det kom, første måneden var det bare Helv.... Men etter alle månedene nå så går det som det suser her. Alle har vært i tvil å bytte OS gjennom tidene, fra 95 til 98, 98 til 2000, 2000 til xp osv osv.

 

Men uansett så er det da primær valga jeg ville ha tatt til en Crysis PC med det budsjettet du har=)

 

MVH Bentus=)

Endret av Bentus
Lenke til kommentar
Må du ikke ha vista64bit for å få utnyttet 4gb ram? correct me if I'm wrong :thumbup:

 

Jo, det må du. Med 32bit får bare xp/vista med seg at du har ca 3GB - 3,5GB alt etter som. Men ytelsen vil fortsatt være ganske mye bedre enn 2GB ;)

Som du sa må man ha 64bit, men 64bit utgaven av XP fungerer så Vista er ikke nødvendig.

Lenke til kommentar

For min del ville jeg ALDRI valgt XP 64-bit fremfor Vista 64-bit.

Jeg har prøvd begge deler, men til XP lages det nok i dag få drivere som støtter 64-bit(spesielt til ny hardware). Det er ingen tvil om at 64-bit er fremtiden, der får en også drivere til alt av ny hardware. Jeg bygget meg ny pc i juni, og har ikke angret på at jeg valgte Vista 64-bit.

 

Så du kan trygt velge Vista med 64-bit, det har jo DX10 som en bonus også.

Til gammel hardware er nok XP et tryggere valg, men en nybygget pc klarer Vista uten problemer.

Selv bruker jeg bare XP et fåtall av ganger, dvs de gangene jeg skal brenne noe med Nero 6.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...