Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hvordan ville du reagert om ungen din røyka hasj?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Trur du han møter opp stein på eit intervju, og når dei spør "Kva gjer du på fritida" svarar han "Nei, eg lik no å røyke hasj i blant!"?

nei,men dersom arbeidsgiveR finner ut av det så er det rett ut.

 

er ikke alkohol nok rus for dere folkens?

Tvilsomt. Arbeidsgivere har nok litt mer livserfaring enn en 13-åring som deg som tror hasj er satans dritt. Tviler sterkt på at du overhodet er ferdig med ungdomsskolen. Du fremstiller hasj som enda verre enn det norske elever lærer på skolen, og det sier mye!

 

Det er mange i Norge (og flere i resten av verden) som røyker hasj lik linje som å ta seg en pils på en søndag uten å ta skade av det i det hele tatt. Det er derimot de som røyker hardt, altså mange ganger daglig til de ikke gjør annet som faktisk tar skade. Men da har de sannsynligvis andre problemer som skole og foresatte dessverre har feilet å hjelpe dem med.

 

Jeg skal ALDRI prøve noe narkotika eller røyk eller snus eller slik dritt.

Det er ikke dumt, men alkohol er gjerne en del av sosialt liv som det er vanskelig å ikke være med på. Røyke litt hasj er også gjerne en del av det samme og det er heller ikke så farlig, som jeg vet enda mindre. Bare ikke la det ta overhånd så går det bra. Ingen av dem er veldig avhengighetsskapende som tobakk.

 

Jeg er enig med deg om tobakk. Det kan du holde deg langt unna.

Endret av Mynotir
Lenke til kommentar
Spurt om å få et drag (driver ikke med sånn selv, men har aldri prøvd)

Hadde du spurt ungen din om å få eit trekk?

Burde du ikkje heller stille som eit godt eksempel?

 

var nok bare tull det da skjønner du, men hadde det bare vært en dum ungdomsting og h*n ikke hadde tenkt å fortsette med det hadde jeg nok ikke gjort noe :)

Lenke til kommentar

Da jeg røykte hasj for første gang i en alder av 15-16, så fortalte jeg det til mor og far med en gang. Vi har et veldig åpent forhold, så jeg har aldri vært bekymret for slikt. Det første de sa var at dette var strengt ulovlig i Norge (noe jeg selvsagt visste) og at de syns det var veldig dumt, for med hasj så følger det ofte med en krets av mennesker som driver med mye annet og som igjen kunne føre til sterkere stoffer. Men de brukte selvsagt den gi-dårlig-samvittighet-følelsen og sa at de helst ikke ville vite at jeg hadde gjort det igjen, men at de alltid var der om jeg trengte hjelp eller hadde spørsmål.

 

Min far sa også at dersom jeg noen gang måtte velge mellom hasj og hjemmebrent type 96% som var veldig vanlig da jeg var ungdom, så var hasj et bedre alternativ der og da - og det er korrekt. Han oppfordret ikke til noen av delene, men han forklarte alltid ting på hvordan situasjoner kan oppstå og hvilke valg man står ovenfor som ung og dum.

 

Min mor, som var/er veldig påpasselig, så helst at jeg ikke drakk, røykte og gjorde slike ting.

 

Jeg hadde to bekjente som døde av hjemmebrent og ingen har dødd av hasj enda. FOR EN FIN VERDEN!

 

Så jeg vil nok reagere noe slikt til mitt eget barn. Ikke straffe barnet fordi han eller hun er nysgjerrig på ting, men forklare ordentlig hva det innebærer og hvorfor ikke man bør gjøre det. Jeg vet ikke, men jeg har hatt en oppvekst hvor jeg alltid har fått ting forklart på den måten og jeg har kommet helskinnet ut av det. Mange erfaringer på godt og vondt, men aldri noe alvorlig.

Endret av thaislap
Lenke til kommentar
Hoho, er så morro med de som skryter over å være 101% clean, som om de var et overmenneske. Jeez :roll:

 

Noe galt med å ta avstand fra alkohol, røyk og hasj, samt tyngre stoffer?

Nei, tenkte meg det.

 

jeg DRITER vel i om dere setter dere på en pidestall eller ikke? hvor f*ens patetiske er dere ikke for å komme inn i en sånn tråd for å skryte av hvor flinke dere synes dere er? Hvem er det dere prøver å imponere? annet enn deres egen usikkerhet og mangel på holdepunkter i livet? vi blir ikke imponert...

Endret av Daily-Drifter
Lenke til kommentar

Nå driter vell vi om dere aldri har rørt både det ene og det andre av stoffer. Poenget med tråden er å komme med konstruktive innlegg på hvordan du ville reagert, og ikke hvor dumt det er å røyke.

Gah, tråden blir mer og mer lik "Når drakk du deg full for første gang"-tråden, der halvparten presterer med å skrive "Har aldri vært full før. ;)"

Lenke til kommentar
Langt færre enn halvparten, kanskje så få som 10%. Florerer av fjortisshistorier.

enig, skulle ønske flere eldre folk på 20+ hadde vært mer aktive her,men de har vel fult opp av jobb og har vel heller ikke noe ønske om å bruke fritiden til å diskutere med fjortiser og studenter med fritidsprobleMer...........heHeHehe

 

kikket også på tråden oveR hva tjener du og hvor gammel er du, der var det høy faktor av "jobber på rimi onsdager og fredager og tjeNer 99kr timen, er 15år".

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...