Gå til innhold

Ustabilt XFX 8800Ultra XXX


FVH

Anbefalte innlegg

Til tross for advarslene i artikkelen til hardware.no - der de sier at de måtte klokke ned dette kortet for at det skulle gå stabilt - gikk jeg hen og kjøpte det.

 

Mitt konker konsekvent under spilling om jeg ikke klokker det ned (Har dog bare prøvd Far Cry, rFactor og HL 2-Ep 2. Det kommer fabrikks-klokka til 685/2300. Core'n på 685 er aldri noe problem, men jeg må kjøre ned memory-bus'en noen få hakk. Ingen praktiske problemer akkurat; Half Life 2 - Episode 2 med absolutt alt på fullt går som en drøm og er uendelig vakkert på min 24". Men irriterende er det likevel å måtte ta ned kortet.

 

Derfor:

 

Er det noen her som har dette kortet, og som får det til å gå stabilt?

 

Er det tempen eller klokken som tar knekken på det, og ville det i så fall gå stabilt med fabrikks-klokken med en god vannkjøling? Følger med på tempen i forceware'n, men kan ikke si at den er avskrekkende; har vel notert 77 grader som høyest. (Har et komplett sett liggende som jeg ikke har montert)

 

Noen tips ellers om hva jeg kan gjøre ellers for å få det stabilt? Jeg har alt i et Cooler Master 831 Stacker kabinett - forøvrig et jævla skranglekabinett, med de tynneste sideplatene jeg noen gang har sett - med 2 x 120mm inn og 1 x 120mm ut. Har ellers vifter på RAM'en (originale småvifte-brakett som fulgte med) og originalvifta på CPU'en.

 

Takker.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Des lavere temperaturer, des mer stabilt blir kortet.

Med andre ord så kan det nok hjelpe å senke temperaturen. Det er ingen garanti for at det fungerer, men i de fleste tilfellene så klarer kortet å kjøre på høyere hastigheter ved lavere temperaturer.

(jo høyere temperaturen er jo dårligere overklokk... generelt sett)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...