Gå til innhold

Presidentvalg USA '08: oppdatert poll


Hvem ønsker du skal vinne av kandidatene?  

904 stemmer

  1. 1. Hvem ønsker du skal vinne av kandidatene?

    • McCain
      102
    • Obama
      802


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ang Bush så begynner man å se de positive tingene han har gjort. Han sammenlignes med Truman, som på sin tid var mislikt, men i ettertid er genierklært for at han skapte fundamentet som gav USA den enorme veksten fra 50-tallet til millenniums-skiftet. Og dette av seriøse aviser som Bush-haterne har brukt mang en gang til å spre eder og galle.

 

 

 

Anbefaler folk å lese DN side 2 i dag.

Lenke til kommentar

Da har Obama valgt Joseph Biden som sin kandidat. De fleste politiske kommentatorer rundt om kring hevder at dette er et lurt valg mtp Bidens kompetanse i utenrikspolitgiske spørsmål.

 

Blir en spennende valgkamp dette her, tror det er to gode kandidater som stiller til valg. Når er det valget er? November?

Lenke til kommentar

Joe Biden synes jeg var et veldig godt valg. Til tross for årelang erfaring i senatet og masse politisk tyngde så er han en straight shooter som ikke er redd for å åpne kjeften. Der Obama virker "slick" så kan han være den folkelige motparten. Der Obama virker uerfaren, har han masse erfaring. Og han kommer til å vinne VP debatten med humor alene.

Lenke til kommentar
Du kan jo starte med å lese den artikkelen jeg henviste til. :)

 

Den artikkelen er bare én journalists oppfatning av Bush sine handlinger, og det er ikke akkurat en oppfatning som er så veldig utbredt noen steder i verden, bortsett fra i ultrakonservative kretser i USA. Faktisk er det veldig få republikanske politikere som tør å nevne Bush i det hele tatt, av frykt for å bli assosiert med ham. Hvis det var en bred enighet om at Bush har utrettet store ting, ville han blitt hyllet av alle republikanske politikere, og de ville nevnt navnet hans så ofte som mulig og prøvd å knytte sitt eget navn til den store suksessen. Men slik er det ikke. Bush er stort sett "kastet under bussen", som de sier der borte, og det er ikke uten grunn at Obama-kampanjen nå har laget reklamefilmer hvor de kobler McCain opp mot Bush.

Lenke til kommentar

McCain kommer til å gjøre det langt sterkere enn noen i Europa eller Norge tror (det hadde han gjort uansett hvem han har som nr 2.). Mitt stalltips er likevel en veldig knepen seier til Obama. Men jeg ville aldri satt mye penger på det. Mange nordmenn kommer til å få seg en overraskelse etter den skjeve medieomtalen her i landet.

 

Palin ser ut som et greit valg, hun er flink, hun er konservativ, hun har overbevist som guvernør og det eneste svake punktet er erfaring. Men det argumentet kan ikke Obama bruke i særlig grad uansett.

Endret av mad_arab
Lenke til kommentar
Ok, McCain med ung, kvinnelig visepresidentkandidat. Nå er jeg nesten 100% sikker på at McCain vinner.

Det kan være et taktisk valg fordi McCain håper at Biden enten skal roe seg i debattene eller kjøre hardt på og fremstå som bøllete. Problemet hans er at han har brukt masse tid på å snakke om hvor uerfaren Obama er, og nå plutselig tar inn en med mindre erfaring som VP-kandidat.

Lenke til kommentar
Mulig McCain har skutt seg selv i foten igjen, ja :)

 

Tror ikke du skal undervurdere republikanerne, Pricks. Uansett blir jeg mer og mer redd for at "Jesus" kommer til å vinne.

 

Flott. Nå blir det fire år til med Bush.

 

Han har sittet i åtte år allerede, så det blir vanskelig. Litt bakrunnskunnskap bør man kunne forlange.

Endret av kapitalisten
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...