Gå til innhold

Presidentvalg USA '08: oppdatert poll


Hvem ønsker du skal vinne av kandidatene?  

904 stemmer

  1. 1. Hvem ønsker du skal vinne av kandidatene?

    • McCain
      102
    • Obama
      802


Anbefalte innlegg

Skal vi ta deg alvorlig mens du kaller ham senil?

Han klarer i allefall ikke å huske hva han selv har sagt, og ombestemmer seg stadig. Flipflopping, er det det det heter?

Det heter ihvertfall ikke senilitet, og det blir derfor tåpelig å påstå at han har det. Flipflopping er ordet som brukes om folk som ombestemmer seg, måtte det være noe de sa for en uke siden eller 25 år siden, og et ord som er blitt misbrukt alt for mye i valgkampene de siste årene.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Auda. Kjennetegn på et youtube-troll faktisk? Det er jo merkelig at du må komme med slike diffuse infantile slengbemerkninger istedet for å motargumentere meg hele tiden da, siden du ser så mye du er uenig i. Hadde jeg ikke visst bedre skulle jeg tro du egentlig bare ønsker å stå på ditt for å "vinne" denne lille senilitets-disputten her istedet for å komme med noen gjennomtenkte motargumenter. Man kan jo saktens lure på om de egentlig fins.

 

Men du kan jo ta det som angår denne tråden her da. Du støtter McCain's utenrikspolitiske syn, krigen mot terror og argumentasjonen på den? Hvis du legger til siden den senilitets kommentaren et øyeblikk istedet for å late som om det var hovedinnholdet i innlegget mitt å få stilt en 100% korrekt diagnose på den merkelige oppførselen hans.

Endret av captain_obvious
Lenke til kommentar

Jeg har som sagt ikke tenkt å diskutere med deg om en mann jeg ikke er enig med, jeg synes bare det var tåpelig at du kalte ham senil, derfor påpekte jeg det. Det har ingenting med at jeg støtter McCain å gjøre, jeg synes bare måten du argumenterte på var tåpelig. Motargumenter har jeg ikke tenkt å komme med, da jeg ikke har tenkt å si meg enig eller uenig med det du skriver, kun måten du formulerer deg på. :)

Lenke til kommentar
Ateist som vanligvis ville stemt Ron Paul går for Obama:

 

http://www.youtube.com/watch?v=xGas2B6F75k

Selv om Ron Paul sannsynligvis er en smule religiøs, så er han sannsynligvis den politikeren som blander sine egne moralske meninger minst inn i sin egen politikk. Oi, han tror ikke på evolusjonen, men har dette virkelig noen påvirkning på politkken hans? Nei.

 

Abortspørsmålet trenger ikke være religiøst tilknyttet da flere føler at dette er å drepe et menneske.

 

De to andre sakene er sannsynligvis moralsk tilknyttet, men dette er jo bare to saker. Man må kunne ha litt fleksibilitet som fyren selv sier. Er virkelig disse to sakene så veldig viktige i forhold til hva USA går igjennom nå, f.eks. økonomisk?

 

Og, lol? Stemme på en fyr fordi han er svart fordi det ville provosere? Stemme på en fyr pga. taleferdighetene hans? Som om dette vil gjøre noen som helst forskjell.

 

Det å utelukke McCain fordi han er gammel er også tåpelig.

Lenke til kommentar
Abortspørsmålet trenger ikke være religiøst tilknyttet da flere føler at dette er å drepe et menneske.

Verken det eller homofiles rettigheter trenger å være knyttet til religion, for min del er det helt likegyldig hvorfor man er pro-life eller imot homofiles rettigheter. Det kan være pga religion eller egne erfaringer eller noe helt annet, poenget er at jeg, i likhet med ateisten, ikke kan stemme på en som jeg er så uenig med.

Lenke til kommentar

Tja, Patriot Act kan jo være et stikkord her...

 

Men har egentlig oppfattet Ron Paul som sterkt Libertarian, i form av svakere militærmakt og en betydelig mindre offentlig forbruk etc.. Unntaket er vel abortsaken.

 

Kom forresten sånn ut i testen:

http://politicalcompass.org/printablegraph...2&soc=-3.95

 

Mike Gravel hadde altså være en kandidat for meg...

Endret av kilik
Lenke til kommentar

Det er ganske stor forskjell på dem, i forhold til amerikansk politikk. Det er riktignok ikke slik at det stiller en del kapitalister, noen sosialister, et par utvalgte kommunister, to anarkister og én fascist, da det virker som amerikanere har funnet systemet de vil ha. Akkurat det kommer ikke til å forandre seg med det første, men innad i systemet er det mye som kan gjøres - noe som kommer klart frem av de siste to presidentene, som gjorde ting på vidt forskjellige måter.

Lenke til kommentar
Man skulle egentlig tro at de fleste Demokratene ville ende i nedre høyre felt. De er vel en god del mer liberale enn Republikanerne.

 

Her er min:

http://politicalcompass.org/printablegraph...8&soc=-4.46

Liberale ja, ikke libertarianere som det står på kompasset. Der burde republikanerne ende lengre nede i høyre hjørne, men tydeligvis er det noe som har endret seg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...