Gå til innhold

Jobb som spillanmelder?


Anbefalte innlegg

Er det noen som vet om hvor man kan henvende seg for å evt. prøve seg som spillanmelder? Vet at gamer.no tilbyr lesernes innlegg hvor en kan dele sine erfaringer om spill, men de blir på en måte litt i skyggen av de som skriver på siden daglig. Noen som vet hvor man kan prøve seg som anmelder? Det bør hellst være en jobb hvor man kan arbeide hjemmefra og det trenger ikke å være et lønnet arbeid for den saks skyld, men er det penger inn i bildet, sier jeg ikke neitakk for å si det sånn:)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hehe.. du har et poeng der! Det kan vel bli mye til tider, men er man interessert for et eller flere spill er det vanskelig å stoppe^^ Man kan fort bli avhengig hvis man finner et spill som treffer midt i blinken. En annen drivkraft for at en spiller mye er vel handlingen og grafikken og ikke minst selve spillegleden. Er man en spillfanatiker, er det mye som skal til for at en blir lei.. :roll:

Lenke til kommentar

En bør jo kanskje tenke på at en ikke bare kan bli en spillanmelder. En må ha gode skriveferdigheter, være kreativ, satirisk, kritisk og ikke minst være i stand til å lage en tekst som faktisk er interessant som folk gidder å lese.

 

Får litt assosiasjoner til Idol her. Folk tror at man bare kan bli noe uten spesiell bakgrunnskunnskap eller referanser ... Well, learn it the hard way.

Lenke til kommentar
Du blir ikke rik av å skrive omtaler her, men det er ikke ulønnet. Du kan lese mer om å jobbe i Gamer.no her: http://gamer.no/art.php?articleId=6011

Bare for å være litt nysgjerrig, hvor mye penger er det snakk om? Kviet meg litt for å spørre siden du ikke nevner det i innlegget så jeg tenkte at det sikkert var en grunn for det, men hvis det er noe du kan lufte offentlig så hadde det vært kjekt å vite :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...