Gå til innhold

Tv-kort til kabel-tv på studenthybel


Sola^

Anbefalte innlegg

Eg er på utkikk etter eit tv-kort som eg skal bruke på hybel til å sjå tv på PC-en. Der er kabel-tv inkludert i leia så eg antar at det er ein fin liten kvit boks på veggen som eg kan hente signal frå (det betyr vel at det er analog signal).

 

Eg sitter med to PC-er. Ein bærbar og ein stasjonær. Den stasjonære har nett tatt kvelden så eg må sende den på service. Derfor funderer eg på om eg heller skal ha eit eksternt tv-kort enn eit internt i den stasjonære. Viss ein av pcene tar kvelden så vil eg framleis ha tv på den andre.

 

Er det verdt, prismessig, å kjøpe eksternt tv-kort?

 

Bør det takle det digitale bakkenettet? Vil det kunne vise tv sjølv etter at det digitale bakkenettet er innført, eller skrur dei av alle andre sendingar enn dei digitale (ikkje heilt oppdatert, nei)? Hovedsakleg skal eg bruke det fram til juni 2008, men det kan godt hende eg kjem til å bruke det lengre enn det. Kven veit når eg kjem til å skaffe meg vanleg tv...?

 

Oppløysninga trenger ikkje vere fantastisk, men det er fint om bildet er bra på pc-skjermen i det minste (akkuratt nå har eg 17" og 14,1" :p ).

 

Hovedsakleg vil eg ha eit tv-kort som er enkelt og greit å bruke (gjerne med fjernkontroll) og som funker til enkel hybelbruk med kabel-tv.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...