Gå til innhold

Hvilken vei snur dama seg?


CurSe

Spinne spinne  

833 stemmer

  1. 1. Hvilken vei ser du at hun spinner?

    • Med klokken
      505
    • Mot klokken
      138
    • Spinner like mye begge veier
      190


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Æææh, ekkelt, første gangen jeg så den snurret den helt klart med klokken. Nå, da jeg så denne tråden snurret den mot klokka, og når jeg hadde skrollet litt ned på førstesiden og så den igjen gikk den motsatt vei.

 

Edit: Og motsatt igjen neste gang.

Endret av Atald
Lenke til kommentar

Jeg var litt irritert fordi jeg ikke klarte å få henne til å gå mot klokken, men jeg løste problemet med å snu skjermen nesten helst på hodet. Kanskje 70grader. :)

 

Stemmer nok at jeg bruker høyre halvdel mest, da jeg er musiker, og bruker mye tid på kreativitet, følelsesmessige ting, som empati og forstålelse, synsinntrykk, osv.

 

Men jeg var veldig god på matte og geometri, 3MX kan ikke sies å være det letteste faget å få 5ere og 6ere i heller, spesielt ikke for en høyre-styrt hjerne. :p

Lenke til kommentar

Når jeg først så på henne snurret hun mot klokka. Etter å ha lest litt andre ting snurret hun med klokka. Og nå kan jeg få henne til snurre frem og tilbake, uten å snurre en hel runde i det hele tatt, om jeg konsentrerer meg.

 

Hele trikset er veldig enkelt: se på beina. Dersom hun snurrer med klokka vil høyrebenet være ytterst, og omvendt, right? Se på tuppen av det benet som er ytterst. Det passerer leggen til det benet som står stille to ganger per runde, en gang bak leggen og en gang foran osv.. Neste gang benet skal passere foran leggen, bare konsentrerer du deg nok til å få det til gå bak foten i stedet, eller du kan få benet til å gå foran når det skal gå bak leggen. Hvis du har gjort det riktig skal nå foten ha snudd. Lettere nå?

 

Så er det det lille fancy trikset: Hvis du gjentar det hver gang foten passerer foran (eller bak om du vil) leggen, vil hun gjøre noen sinnssyke bevegelser uten å fullføre en komplett sirkel :).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...