Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

[løst]Trenger hjelp med å få dama mi til sengs :/


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvis du elsker henne, så ville jeg heller ordnet en skikkelig romantisk middag. Det er forsåvidt noe som pleier å få fart på sakene ;) Men hvis dere er begge jomfruer, så må du gå forsiktig frem og ikke forvente for mye... Tror at det er viktig at dere stoler på hverandre slik at jenta tør å si stopp. Det er det viktig at du forteller henne også. Det er nok lettere å få henne til sengs hvis hun føler seg trygg... Men har du snakket med henne om å ha sex? Vet du hva hun synes om det?

Lenke til kommentar
Hva med å rett og slett spørre henne? :)

Ikke finn på å spørre. Du har ingenting å tjene på det, mens jeg kan liste opp 3-4 grunner til at det forkludrer ting.

 

Sex er noe som "bare skal skje av seg selv". Skaff kondomer og sørg for at dere har et sted hvor hun er trygg på at dere ikke blir forstyrret. Romantisk middag med stearinlys osv. er ikke dumt heller..

 

Sett dere i sofaen for å kose litt, og la det utvikle seg derfra. Prøv å ikke gå for fort fram.

Lenke til kommentar

Men du bør ikke på noe tidspunkt gjøre slik hun føler hun "må" ha sex med deg. Hun er nok fullt klar over situasjonen, og at det er en viss sjangse for at noe kommer til å skje, men siden du ikke vet hvordan hun føler om det, så bør du ta det litt med ro. Spør henne underveis om det er ok, og pass på at hun har det bra.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...