Gå til innhold

Lage egne t- shorter


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg mener å tro at du kan kjøpe sånn påstrykningspapir (er ikke helt sikker på hva det heter) fra Clas Ohlson, som du kan stryke over t-skjorte, bukse, osv. Husk bare at du må bruke ulikt papir for farget og hvite klær. Resultatet blir veldig bra. Good Luck.

Endret av sonja84
Lenke til kommentar

Slike strykepapir er ikke særlig holdbart. Det sprekker veldig lett og vaskes vekk etterhvert. Ser bra ut som engangsbruk. Skal du ha skikkelig god kvalitet, så kontakt et silketrykkeri. De kan hjelpe deg med å skaffe transfertrykk som er veldig holdbart og ser bra ut. men dette er visstnok kostbart og man må ofte bestille flere antall.

Lenke til kommentar

Transferpapiret på Clas, det som er beregnet til fargede plagg, gir et veldig bra resultat. Problemet er at plagget ikke tåler vask noe særlig. Skal man lage trykk hos noen proffer, koster malen fort en tuselapp å lage. Da kan man til gjengjeld bestille t- skjorter i flere omganger, uten at de tar betalt for malen på nytt. Regn med at det koster rundt fire lapper for 50 t-skjorter.

 

Jeg fikk laget noe slikt til bandet mitt i fjor. Vi brukte et firma på Gjøvik, det heter Bekken og Strøm. Vi ble veldig godt fornøyd.

Lenke til kommentar

silketrykk/silk screen er nok hva du er ute etter. det er flere firma som gjør dette, så det er bare å søke. er du heldig har du kanskje en skole i nærheten som har slikt utstyr til form-og-farge fag.

 

du kan også kjøpe utstyr selv (typisk ebay), men det er kanskje uaktuellt dersom man ikke tenker å trykke mye.

spleisa på en sammen med en venn for mange år siden. veldig moro å drive med, men man blir rimelig ør av malingslukta...varmt er det også

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...