Gå til innhold

Tåler ikke melk? Hva kan jeg bruke i maten?


anaconda

Anbefalte innlegg

Hei

 

Hvis jeg drikker melk, fløte eller spiser yoghurt får jeg brekninger.

Jeg tåler sjokolade og is. Også ferdigmat som for eksempel fløtestuet pytt i panne og fløtepoteter.

Noen som vet hva dette kommer av?

 

Jeg prøver å styre unna mye av den ferdigmaten og lager derfor ofte middag selv. Men problemet er

at det ofte skal være melk eller fløte i maten. Jeg tåler det kanskje i små mengder, men når all vesken

skal være melk, blir det problemer.

 

Har lagd chow-chow 2 ganger. Bruker denne oppskriften:

500 gr. strimlet svinekjøtt

1 løk

150 gr. bacon

1 eple

1 ts paprika

1 ts karry

1 ts buljong

1/2 ss margarin

3 ss hvetemel

3/4 l melk

salt og pepper

margarin til steking

 

Første gangen jeg hadde dette, gikk det veldig fint. Var veldig godt også :)

Andre gangen holdt jeg på å få brekninger. Klarte å få stoppet det ved å tygge en tyggis, så jeg fikk en

annen smak munnen. Har lyst på dette igjen, men kan jeg bytte ut melka med noe annet? Vann kanskje?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kanskje du rett og slett skal holde deg borte fra slike oppskrifter som inneholder melk, og heller lage annen mat? Forskjellige typer pasta med sauser basert på tomat eller olje, wok med forskjellige typer sauser og lignende. Hvorfor prøve å risikere å bli dårlig i det hele tatt?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...