Zippi Skrevet 11. oktober 2007 Del Skrevet 11. oktober 2007 God Morgen alle sammen stor middag imorgen. Har en lammestek jeg skal utbene etter jobben. Også fylle den med ett eller annet. Deretter vil jeg gjerne surre steken med sånn kjøkken-hyssing. Prøvd å google etter en framgangsmåte på hvordan man surrer stek med hyssing. Jeg fant dessverre ingenting. Lurer derfor på om noen har noen tips og linker til hvordan man gjør det. Greia er den at det skal se fint ut når den ligger på middagsbordet. Surrer jeg den etter min oppskrift kommer steken til å ligne på et garnnøste. takk for all hjelp. zippi zippo Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå