Aces Skrevet 20. desember 2007 Del Skrevet 20. desember 2007 HVis du skal skrive opp pinnekjøtt, burdte du nesten skrive opp ribbe også? Selvom jeg må innrømme at jeg liker pinnekjøtt best;) Lenke til kommentar
Gjest Slettet-XHLacM Skrevet 4. juni 2008 Del Skrevet 4. juni 2008 Komper mener du vel? Lenke til kommentar
anonymouse Skrevet 4. juni 2008 Del Skrevet 4. juni 2008 (endret) Norsk mat er uinspirert, usjarmerende, og smaker py. Den hviler totalt på gode og ferske råvarer. Det er vel ikke uten grunn at det ikke finnes en restaurant i hele verden som serverer norsk mat utenfor Norge (som serverer til andre enn norske turister på f.eks Kanarieøyene) Endret 4. juni 2008 av anonymouse Lenke til kommentar
Sameboe Skrevet 4. juni 2008 Del Skrevet 4. juni 2008 Norsk nasjonalrett: Pølse i brød (Det vi tross alt spiser på nasjonal dagen) Fårikål Komle Poteten Grandiosa Norske jordbær Finnebiff Hvalbiff Lenke til kommentar
Gjest Slettet-XHLacM Skrevet 4. juni 2008 Del Skrevet 4. juni 2008 Er det egentlig riktig av Staburet å kalle Grandiosa for Norges nasjonalrett? Hvem er det som bestemmer hva som er en nasjonalrett; folket? Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå