Fiskeoppdretter Skrevet 10. oktober 2007 Del Skrevet 10. oktober 2007 (endret) Hva er egentlig Norges nasjonalrett? Er det fårikål, eller er det kjøttkaker (eller noe annet)? Dette er noe jeg har hengt meg opp i. Jeg må bare vite det! Har sett på google. Det stod det at fårikål var Norges nasjonalrett på 70-tallet.. men i dag da? _____________________________________________________________________ Kom med flere forslag! Jeg oppdaterer lista etterhvert Forslag: - Fårikål - Lapskaus - Kjøttkaker i brunsaus - (Kebab) - Lutefisk - "Raspeballer" - (Grandiosa) - Rakfisk - Pinnekjøtt - Ribbe - (Taco) - Smalahove - Supanesoppa - Torsk med poteter - Fiskeboller - Kjøttsuppe - Stekt fjellørret i rømmesaus Endret 20. desember 2007 av Craigmick Lenke til kommentar
Demantios Skrevet 10. oktober 2007 Del Skrevet 10. oktober 2007 Jeg har hørt både fårikål og lapskaus. Men om det er en, noe jeg betviler, så må det nok være fårikål ja (som vi fakstisk bare spiser en gang i året ) Lenke til kommentar
Fritz0r Skrevet 10. oktober 2007 Del Skrevet 10. oktober 2007 (endret) kebeb ?? lol...nei, det er nasjonal etter fylla rett... Tror det er sprengt sau eller får i kål. Men i moderne tid så er det vel Pizzaen som er, ingen andre i verden spiser så mye frossenpizza som oss vikinger. Endret 10. oktober 2007 av Fritz0r Lenke til kommentar
Fiskeoppdretter Skrevet 10. oktober 2007 Forfatter Del Skrevet 10. oktober 2007 Jeg har bestandig forestilt meg at "Kjøttkaker i brunsaus" har vært nasjonalretten i Norge... Rart at ingen har nevnt Grandiosa enda Lenke til kommentar
V-by Skrevet 10. oktober 2007 Del Skrevet 10. oktober 2007 Mener jeg hørte på radioen for en god stund siden at kjøttkaker i brun saus var norges nasjonalrett. Lenke til kommentar
Fiskeoppdretter Skrevet 10. oktober 2007 Forfatter Del Skrevet 10. oktober 2007 Kanskje vi skulle ha laget en poll for å se hva forumbrukerne ville valgt som nasjonalrett Lenke til kommentar
Fritz0r Skrevet 10. oktober 2007 Del Skrevet 10. oktober 2007 poll er ingen dum idee, vi har jo ikke samme smak som våres forreldre... Lenke til kommentar
Bruktbilen Skrevet 10. oktober 2007 Del Skrevet 10. oktober 2007 Vi kan kåre diskusjon.nos favorittrett, men da trenger vi en del forskjellige retter, forslag osv. Lenke til kommentar
Sinnsyk asylaspirant Skrevet 10. oktober 2007 Del Skrevet 10. oktober 2007 Kjøttkaker i brun saus med poteter er rett og slett veldig norsk for meg. Og så utrolig godt det smaker også! Allikevel er nok fårikål også ganske norsk, ja Lenke til kommentar
Mr Walrus Skrevet 11. oktober 2007 Del Skrevet 11. oktober 2007 Lutefisk fenger,, Smelter som smør i munnen.. Mmmmm Lenke til kommentar
Kontorstol Skrevet 11. oktober 2007 Del Skrevet 11. oktober 2007 Har du ikke sett hva som står på grandiosa pakken da? "viste du at Grandiosa bare inneholder 7% fett" (Eller noe slikt) Og så står det under: "PS: Det har den forresten alltid gjort, vi kødder ikke med nasjonalretten" Lenke til kommentar
Mephistopheles Skrevet 11. oktober 2007 Del Skrevet 11. oktober 2007 Komler, komper, raspeballer, ball, klump, potetballer ... Kjært born har mange namn. Ufatteleg at ingen har nemt denne perla av ein rett før i denne tråden. Lenke til kommentar
gimme Skrevet 11. oktober 2007 Del Skrevet 11. oktober 2007 Skulle tru at det var grandiosaen, men lutefisk kanskje ? Lenke til kommentar
F.torres Skrevet 11. oktober 2007 Del Skrevet 11. oktober 2007 er ikke helt sikker er vel kebab eller grandiosa Lenke til kommentar
Fiskeoppdretter Skrevet 11. oktober 2007 Forfatter Del Skrevet 11. oktober 2007 er ikke helt sikker er vel kebab eller grandiosa Håper du er useriøs nå Lenke til kommentar
Gjest Slettet+5132 Skrevet 11. oktober 2007 Del Skrevet 11. oktober 2007 American Pizza By Dr.Otker er det i allefall jeg har hørt Lenke til kommentar
Fiskeoppdretter Skrevet 11. oktober 2007 Forfatter Del Skrevet 11. oktober 2007 American Pizza By Dr.Otker er det i allefall jeg har hørt Det hørtes veldig norsk ut Lenke til kommentar
Haraldson Skrevet 11. oktober 2007 Del Skrevet 11. oktober 2007 Jeg har hørt både fårikål og lapskaus. Men om det er en, noe jeg betviler, så må det nok være fårikål ja (som vi fakstisk bare spiser en gang i året ) Hva, fårikål bare én gang i året? Uansett, tror jeg hadde gått for kjøttkaker i brun saus her. Lenke til kommentar
Gjest Bruker-95147 Skrevet 13. oktober 2007 Del Skrevet 13. oktober 2007 Kjøttkaker i brun saus med poteter er rett og slett veldig norsk for meg.Og så utrolig godt det smaker også! Allikevel er nok fårikål også ganske norsk, ja Er enig i at for den mere generelle helhetlige tilfredstillelse så er synet av smålubne ulldotter som spretter rundt på et eller annet jorde, helt i min gate å massakrere, for deretter å besudle med både pepper og kål, en typisk norsk fetish, men disse satans norske kjøttkakene kommer man liksom ikke bort fra ...!?American Pizza By Dr.Otkerer det i allefall jeg har hørtDu trenger seriøst et liv! Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå