Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Kan hun bli gravid?


Gjest felixersvart

Anbefalte innlegg

Gjest Gjest_Anonym_*

Hei..!

 

Jeg og kjæresten min hadde sex uten prevensjon nå i dag.

Vi stoppa før jeg fikk utløsning, men ble usikker på om det kan ha kommet noe? Kjente ingen ting og var ute i god tid før utløsning.

 

Kan det ha kommet noe som jeg ikke har merket?

 

Kjæresten min er urolig og vi vurderer å kjøpe en angrepille i morgen.

 

Vi er begge 15 år, noen som har erfaring med angrepille? Har ei veninde som sa det bare var å spør så fikk jeg kjøpt reseptfirtt osv

 

 

 

Takker for svar

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Best å vere på den sikre sida! Veit om ei som hadde sex når ho var 15 år. Ho håpte berre på det beste. Etter ei stund begynnte ho å lure på om ho var gravid, og skreiv det i dagboka si og sånt.. Ho gjekk i fleire månadar og skulte det for alle. Ho var ganske tjukk frå før av, så ingen såg forskjell. Og så fødde ho når ho var 16 og måtte ta seg av ungen. No er ho vel 19 år og har nettopp starta på vidaregåande.

Er ikkje sikker på om ho brukte kondom eller kva.. Kjenner ikkje ho, berre broren.

Lenke til kommentar

Det kan gå 72 timer :)

Men jo fortere hun tar det jo bedre, man får kjøpt det reseptfritt på apoteket, bare å spørre om dere ikke finner det.

Husk at det ikke er bra og ta for mye angrepille, så vil anbefale å bruk en annen form for prevensjon enn "å hoppe av i svingen" neste gang ;)

Endret av Girlygirl
Lenke til kommentar

Som sagt før, jo lenger man venter jo mer sannsynlighet er det for at den ikke fungerer. Innen de første 24 timene er det nesten ikke forskjell, men virkningen faller litt etter dette.. (tar du den mellom 48 og 72 timer etterpå vil ca 27 av 1000 bli gravis, mens bare 4 av 1000 vil bli det hvis du tar de innen 24 timer)

Angrepillen koster rundt 150 på apoteket, men du kan få de hos helsesøsteren/helsestasjonen din.. (Graviditetstesten koster rundt 60-70)

 

Og ja, hu kan bli gravid uten at du har fått utløsning i henne. Og dra den ut før du kommer hjelper, men er ikke safe. Det kommer både naturlig glidemiddel og sæd før du kommer. Ikke i så store mengder at du kjenner noe, men nok til at muligheten er der for å gjøre hu gravid til slutt.

Flere som har blitt både mamma og pappa fordi de brukte denne metoden som prevensjon. Noen gjør det i flere år uten resultat, andre blir gravid den fjerde gangen..

 

 

Og ja, jeg baserer meg på fakta her.

Endret av LOOM
Lenke til kommentar
Gjest Gjest_Anonym_*

ok...

 

Men et spørsmål. Kommer det glidemiddel/sæd som man ikke kjenner når man onanerer? Jeg får ikke noe hvertfall :p

 

Nå har hun tatt angrepille. Men så var vi så uheldige at vi gjore det ijen...... Ubeskytta 4 dager etter at hun tok angre pillen , men denne gangen holdt vi på kanskje bare 4-5 min før vi stoppa og me en gang jeg kjente at det kunne komme noe så tok jeg den ut og "holdt ijen". Hun skal få mensen om 1 eller 2 dager etter dette. Hvis hun får den til normal tid.

 

Er det noen sjangs for at hun kan bli gravid nå? xP :p

Lenke til kommentar

Ja hun kan fortsatt faktisk ha blitt gravid, mensen kan komme til vanlig tid hvis det bare er noen dager til hun skal ha den, for så å utebli neste gang.. For deres skyld håper jeg det gikk bra, men husk at det trengs bare en "svømmer" for å lage barn! Men jeg vil som sagt før virkelig fått meg en annen type prevensjon, jeg skal bli tante i mars pga av at den metoden der funka dårlig ;)

Endret av Girlygirl
Lenke til kommentar

Vi minner om reglene for gjesteposting. En eller flere poster har blitt slettet som følge av brudd på disse reglene. Husk at posting med gjestekonto er for innlegg av alvorlig og/eller sensitiv art. Vi oppfordrer alle til å respektere reglene, slik at vi kan beholde dette tilbudet for de som måtte trenge det. Grove misbruk vil medføre ip-sjekk.

 

Dette innlegget skal ikke kommenteres, da det er off-topic. Reaksjon på moderering gjøres eventuelt på pm. Tilbakemelding av generell karakter kan gjøres i Tilbakemeldinger om forumet.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...