Khaffner Skrevet 6. oktober 2007 Del Skrevet 6. oktober 2007 Vi har 2 flasker på totalt 500ml Balsamicokrem (Crema Di Balsamico). Det står i tillegg: "Kraftig smak og kremete konsistens. God å dekorere med" 1: Hva kan man dekorere med det? 2: Hvordan smaker det? 3: tar det lang tid å bruke opp 500ml? Lenke til kommentar
ahpadt Skrevet 6. oktober 2007 Del Skrevet 6. oktober 2007 (endret) Du kan selv svare på spm 2 ganske raskt. Smak selv! Endret 6. oktober 2007 av ahpadt Lenke til kommentar
Khaffner Skrevet 6. oktober 2007 Forfatter Del Skrevet 6. oktober 2007 Smakte surt og jævlig, med en touch av sjokolade Nå håper jeg noen kan svare på nr 1, på en slik måte at jeg liker det Lenke til kommentar
Kirikiri Skrevet 6. oktober 2007 Del Skrevet 6. oktober 2007 Fikk anbefalt balsamikokrem sammen med jordbær. Det smaker ganske godt, men ikke like godt som jordbær med melk og melis. Dessuten er jo jordbærsesongen over for i år, men hvis dere ikke har spist det opp til neste sommer, så vet du hva du kan gjøre... Du kan bruke det til å dekorere tallerkener med når du serverer mat i ferdige porsjoner. Lage noen kunstneriske spiraler eller kruseduller langs kanten. Du kan jo også prøve å bruke det i pastasaus som er tomatbasert. Pleier å bruke balsamico-eddik i kjøttsaus med tomat, og regner med at balsamico-krem kan funke bra. Lenke til kommentar
Spritfire Skrevet 7. oktober 2007 Del Skrevet 7. oktober 2007 Også veldig god til salater.. ha litt over. Bruke det til marinader til kjøtt/kylling Ha i sauser, rødvin , portvin. kraftige sauser. Vi snakker ikke brun posesaus her nå altså Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå